Les Ottomans'ta satış bilmecesi

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal ve Ahu Kerimoğlu’nun (Aysal) sahibi olduğu, Ortaköy’deki Hotel Les Ottomans Hotel'in satıldığı iddiaları, şirket tarafından yalanlandı. 

18/11/2019 20:45
Les Ottomans'ta satış bilmecesi

Konuyla ilgili olarak Ünal Aysa bir açıklama yaptı. Açıklama aynen şöyle:

"18.11.2019 tarihinde Hürriyet Gazetesi’nin eki olan Kelebek Gazetesi’nde yayımlanmış olan “Les Ottomans kapanıyor” başlıklı yazı içeriğindeki haber, gerçeği yansıtmamaktadır. Aşağıda kısaca ifade etmiş olduğumuz gerçek bilgilerin yayınlanarak söz konusu gerçek dışı beyan, ifade ve ithamların düzeltilmesi gerekmektedir.

Öncelikle belirtmek isteriz ki, haberinizde iddia edilenin aksine, Les Ottomans Otel’in sahibi Müvekkilimiz Kalamos Turizm ve Ticaret A.Ş.’dir.

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü’nün 2018/3897 Esas sayılı dosyası üzerinden, 06.11.2019 tarihinde, Otel’in satışının iptal edilmesi, satış kararının ve ilanının kaldırılması yönünde bir karar tesis edilmiştir. Özetle, “Les Ottomans kapanıyor” başlıklı haber tarihi itibariyle Otel’in icra ve/veya sair herhangi bir yolla satışı yapılmadığını önemle belirtmek isteriz.

Bu haberde yer alan Ahu Kerimoğlu ile ilgili iddialar da gerçeği yansıtmamaktadır.

Yine, Otel’in 3 Aralık’ta gerçekleşecek bir düğün sonrası kapılarını kapatacağı iddiası da gerçeğe aykırıdır, Otel nezdinde gerek konaklama, gerekse de düğün/davet organizasyonları aynen yapılmaya devam etmektedir.

Hal böyle iken, 18.11.2019 tarihinde yayımlanan, “Les Ottomans kapanıyor” başlıklı haberdeki ifadelerin hiçbirinin gerçeği yansıtmadığını, anılan habere karşı her türlü hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımızı saklı tuttuğumuzu kamuoyunun bilgilerine sunarız."

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.