Laleli'li Otelciler'den Güç Birliği

Türk turizminin bel kemiği Laleli'li otelciler bir araya gelerek. 'Laleli Otelciler Platformu' oluşturarak güçbirliğine gittiler.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Laleli'li Otelciler'den Güç Birliği
HASAN ARSLAN - HALİL TUNCER

Laleli'de bulunan çok sayıda otel yöneticileri ve LASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile Doubble Tree by Hilton Hotel'de bir araya geldiler.



Laleli Otelciler Platformu Zürich Hotel Genel Müdürü Muhammet Cüntay, Klas Hotel Genel Müdürü Hakan Bedir, Samir Hotel Genel Müdürü Ahmet Öztüren, Gönen Hotel Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Bıyıkbeyi ve Oran Hotel Genel Müdürü Soner Barım ve bölgede bulunan diğer otel yöneticilerin girişimi ile oluşturularak hayata geçirildi.

Laleli Otelciler Platformu’nun toplantısına, LASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Giyasettin Eyyüpkoca, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Dark, Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Çelik, İrfan Akbaş, Mehmet Ocaklı. Dış İlişkiler Sorumlusu Halil Kılınç ve Laleli bölgesinde bulunan yaklaşık 50'nin üzerinde otellerin yöneticileri hazır bulundular.



Toplantıda konuşan LASİAD  Başkanı Giyasettin Eyyüpkoca, “Ne kadar bir arada olabilirsek o derece etkin çözümler bulabileceğimizi düşünüyorum. Gerek Üst Laleli’nin gerek otelcilerin sıkıntıları öteden  beri vardı. Bu sıkıntılara çözüm  bulmak adına Fatih Belediyesi Başkan ve Başkan Yardımcıları ile bölgeyi gezdik.



LASİAD’ın üye sayısı ne kadar artarsa gücü de o kadar artacaktır.  Dernek çatısı altında yapılan yazışmalar, toplantılar veya hazırlanan raporlar sorunların çözüm  noktasında çok daha etkin bir rol oynamaktadır” dedi.



Laleli Otelciler Platformu Sözcüsü ve Zurich Hotel Genel Müdürü Muhammet Cüntay ise yaptığı konuşmada LASİAD’ın gücünün önemine dikkat çekerek, “Bölgeyle alakalı artıları yükseltmek adına tek başımıza çözüme gidemeyiz. Bizim amacımız LASİAD, TUROB ve otelcilerle bir dinamizm yakalamak.  Sorunlarımızı çözüm noktasında LASİAD’ın çok desteğini gördük. LASİAD’dan  turizm fuarlarında destek amaçlı yanımızda olmasını, belediye ile görüşmelimizde bizlere destek vermesini istiyoruz.



Hepimizn ortak derdi Laleli’nin kimliğinin istenen düzeye ulaşmasıdır. Bölge düzelince hepimiz kazanırız. Laleli dünyaya açılan kapımızdır. Daha önce TÜROB ile yaptığımız toplantılarda işbirliği içinde Laleli’yi istenen düzeye getirmeye karar verdik” dedi.





Laleli Otelciler Platformu Toplantısı Laleli'de bulunan Double Tree By Hilton Hotel’de gerçekleştirildi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.