Laal kalitesi Sabiha Gökçen Havalimanı’nda

İstanbul Havalimanı’ndaki karşılama ve transfer hizmetiyle standartları değiştiren Laal Meet&Greet, 10 Haziran’dan itibaren Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda.

07/06/2019 11:54
Laal kalitesi Sabiha Gökçen Havalimanı’nda

İstanbul Havalimanı’nda verdiği profesyonel karşılama ve transfer hizmeti ile fark yaratan, Laal Meet&Greet, sektörden gelen yoğun istek üzerine hizmetini Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na da taşıma kararı aldı. 10 Haziran Pazartesi günü verilmeye başlanacak hizmet, İstanbul Havalimanı’nda olduğu gibi 7 gün 24 saat kesintisiz olarak devam edecek.

Şirketinizin logosuyla karşılıyorlar

Laal Meet&Greet’in verdiği “profesyonel karşılama & Transfer” hizmeti, yurt dışından ve yurt içinden sık misafir karşılayan şirketler için büyük kolaylık sağlıyor. Laal Meet&Greet’in yabancı dil bilen, prezantabl karşılama personelleri, misafirinizi iç hat ve dış hat geliş kapılarında, şirketinizin logosu veya misafirinizin ismi ile karşıladıktan sonra, valizlerini taşımasına yardım ederek, en kısa yoldan transfer aracıyla buluşturuyor. Bu süreçte hava durumu, araçla yapacağı yolculuğun mesafesi ve süresi hakkında bilgi veren Laal Meet&Greet personeli, misafirinizi araca bindirdikten sonra, sürecin tamamlandığını ve misafirin yola çıktığını size bildiriyor.

Nasıl isterseniz öyle karşılıyorlar

Laal Meet&Greet, misafirinizi nezaket ve güvenle karşılamanın ötesinde, talep etmeniz halinde, sizin adınıza verilecek çiçek veya özel notla da karşılayabiliyor.

Tüm işlemler online yapılıyor

Hizmet almak isteyen şirketler, www.laalvip.com adresinden sisteme üye olup, uçağın sefer numarasını, teslim alacak aracın plakasını (Şirket kendi aracıyla karşılayacak ise) ve iletişim bilgilerini girdikten sonra, ulaşan onay kodu ile tüm riskleri unutup, gönül rahatlığıyla misafirlerini beklemeye başlıyor. Farklı ülkelerden farklı zamanlarda gelen misafirlerini karşılayan şirketler, yolcuların iniş ve karşılama süreçlerini Laal Meet&Greet’in sunduğu web arayüzünden anlık olarak takip edebiliyor.

Karşılama ve transferi ayrı ayrı alabilirsiniz

Laal Meet&Greet, talep edilmesi halinde karşılama ve transferi hizmetlerini ayrı da verebiliyor. Transferi kendi aracıyla yapmak isteyen şirket, sadece karşılama hizmetini alarak, misafirini otoparka kadar yürütmek, aracın otoparktan çıkışını bekletmek veya bu olumsuzlukları yaşatmamak için iki personel görevlendirmek gibi külfetlerden kurtuluyor.

Rötar sorun olmuyor

Profesyonel karşılama hizmeti sayesinde havayolundan kaynaklı rötarlar de sorun olmaktan çıkıyor. Çünkü üç vardiya çalışan Laal Meet&Greet personelleri, misafirinizi karşılamak için her an orada bekliyor olacak. Ve süregelen rötarlar hakkında sizi an be an bilgilendirecek.

Sadece 35 TL

Laal Meet&Greet, 1 ile 5 kişi arasındaki misafirlerinizi; karşılama için görevlendireceğiniz ekstra personelin mesai kaybı, misafiri otoparka kadar yürütmek veya otopark ücreti gibi detaylar düşünüldüğünde, 35 TL gibi cazip bir fiyatla karşılıyor. Grup karşılamalarında ise seyahat acentalarına özel fiyatlar sunuluyor.

Adnan Köksal: Ülke imajını yükseltiyoruz

Sektörden gelen yoğun istek üzerine Sabiha Gökcen Uluslararası Havalimanı’da da hizmet vermeye başladıklarını söyleyen Laal Meet&Greet Genel Müdürü Adnan Köksal, Atatürk Havalimanı’nda başlattıkları, İstanbul Havalimanı’nda devam ettirdikleri profesyonel karşılama hizmetini, aynı kalitede Sabiha Gökçen Havalimanı’nda da devam ettireceklerini söyledi. Verdikleri hizmetin müşteri memnuniyetini yükseltmenin yanında, her gün onlarcası yaşanan sorunlara karşı misafirleri ve dolayısıyla şirketleri koruduğunu ifade eden Adnan Köksal, “Hizmetimizin, aynı zamanda ülke imajı açısından da büyük önem taşıdığını, yaşayarak görüyoruz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.