Kuşadası'na ikinci Hilton geliyor...

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, kongre vadisi içerisinde ayrıca Hilton ile yapılan anlaşma gereği 600 yataklı bir otel yapılacağını ve bu otelin Kuşadası'nın ikinci Hilton oteli olacağını söyledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kuşadası'na ikinci Hilton geliyor...

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş ve beraberindeki İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu, Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı, İzmir Kongre Turizm Tanıtım A.Ş., Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Tesisleri İşletmeciliği yönetici ve yetkililerinden oluşan heyet, Kuşadası- Efes Kongre Merkezi'nde inceleme yaptı.   

İTO Başkanı Yalçıntaş ve İstanbul'dan gelen turizmcilere Avrupa'nın en büyük kongre merkezini gezdiren Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve kongre merkezini işleten KOMER şirketinin Başkanı Başaran Ulusoy'dan bilgi aldı.
 
Başaran Ulusoy, Ege Bölgesi'nin kaderini değiştirecek kongre merkezinin ilk bölümünün bitme aşamasında olduğunu belirterek, kongre vadisi içerisinde ayrıca Hilton ile yapılan anlaşma gereği 600 yataklı bir otel yapılacağını ve bu otelin Kuşadası'nın ikinci Hilton oteli olacağını söyledi.
 
TÜRSAB Genel Başkanı ve KOMER Genel Başkanı Başaran Ulusoy, kongre vadisinin ilk bölümünü oluşturan kongre merkezi inşaatının tüm hızıyla sürdüğünü ve açılışın 27 Kasım tarihinde Başbakan Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacağını belirterek,
 
"Çalışmalar son aşamaya geldi. Montaj ve çevre düzenlemesi çalışmaları süratle devam ediyor. Bunların yanında Kongre Vadisi bölgesinde Hilton ve Pine Bay grubu ile anlaşma yaptık. Kongre Merkezi'nin hemen yanında üç katlı ve 600 yataklı Hilton oteli yapılacak. Bu otel Kuşadası'ndaki ikinci Hilton olacak" dedi.
 
Kuşadası- Efes Kongre Merkezi inşaatında inceleme yapan İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, "Tek kelimeyle hayran kaldım. Türk ekonomisi ve Türk turizmi için son derece önemli bir yatırım. Katkı sağlayan herkesi kutluyorum" diye konuştu.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.