Körfezin kralı Silivri’de otel açıyor

Türkiye Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Şirketi (ITTI) ile anlaşma imzalayan Katarlı turizm devi, Retaj Silivri Resort'u işletecek.

24/03/2019 22:08
Körfezin kralı Silivri’de otel açıyor

Katarlı Retaj Hotels & Hospitality Group, Silivri Resort'u işletecek. Körfez Bölgesi’nin en büyük turizm zincirlerinden Retaj, Türkiye’de yatırımlarına devam ediyor. İstanbul’daki ilk otelini Güneşli'de açan, ardından Türkiye'deki yatırımlarına Yalova’da hizmete giren tesisleriyle devam eden Katarlı Retaj Hotels & Hospitality Group, şimdi de rotayı Silivri’ye çevirdi.

Türk şirketi Türkiye Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Şirketi (ITTI) ile anlaşma imzalayan Katarlı marka, Retaj Silivri Resort'u işletecek. Finansgündem'de yer alan habere göre, Silivri’deki otel için anlaşmayı Retaj Group Başkanı Şeyh Nayef bin Eid el-Thani ve Türkiye Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Şirketi yetkilileri, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay'ın da bulunduğu toplantıda attı.

Retah Group Başkanı Şeyh Nayef, “İki kardeş ülke arasında bu işbirliğinden memnuniyet duyuyoruz” dedi. Retaj, 2013’te Güneşli, 2015’te ise, Yalova’daki otelini hizmete açmıştı. Yalova’daki otel için 35 Milyon Dolar'lık yatırım yapılmıştı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.