Konyalı ile Topkapı Sarayı'nda iftar keyfi

Osmanlı-Türk yemek ve mutfak sanatını zengin mönüsü ile sunan “Konyalı” Restaurant, Ramazan'da “Topkapı Sarayı” nda keyifli iftarlar sunuyor.

14/05/2018 13:50
Konyalı ile Topkapı Sarayı'nda iftar keyfi

Türk mutfağının geleneksel tatlarını özel reçeteleri ve değişmeyen kalitesiyle sunan Konyalı, vazgeçilmez ramazan sofraları ile Topkapı Sarayı'nda iftarda da hizmet verecek. Osmanlı-Türk yemek ve mutfak sanatını 121 yıldır yaşatan  “Konyalı” Topkapı Sarayı'ndaki lokantasında özenle seçilmiş zengin Ramazan Menüsü ile misafirlerini ağırlayacak.

Konyalı’nın Ramazan menüsünde; iştah açıcı iftariyelikler Pestil, Cezerye, Cevizli Sucuk ve Keçi Boynuzu ile başlayıp, Türk mutfağının vazgeçilmez iftariyelikleri ve zeytinyağlıları ile devam ediyor. Ardından Ovmaç, Ekşili Mercimek, Lebeniye Çorbaları, Etli ve Tereyağlı Kol talaş kebabı, Etli Yaprak/Pazı Sarması, Özel Konyalı Döneri, Hünkar Beğendili Kebap, Saray Pilavı, Konyalı Kuzu Tandır Kebabı, Tavuklu Mini İslim Kebabı ve Saray Usulü Piliç Sarma gibi en özel tatlar ile ana yemekler sunuluyor.

Osmanlı tatlı tabağının yanı sıra Saray Şerbeti, Kakuleli Limon Şerbeti, Kaymaklı Güllaç, Portakallı Baklava, Cevizli Baklava, Şekerpare, Samsa Tatlısı, Zerafet Dolması, Fırın Sütlaç ve Aşure gibi tatlı seçeneklerinin bulunduğu Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları, Çay, Türk kahvesi, şerbet ikramı ve 1 adet meşrubat fiyatı kişi başı KDV dâhil 119 TL.

KONYALI SARAY RAMAZAN MENÜSÜ

Zengin Ifariyelikler

Siyah Zeytin, Cunda Yeşil Zeytini, Bal, Kaymak, Tahin, Pekmez, Yoğurt, Beyaz Peynir, Domates, Salatalık, Biber Söğüş, Dilim Pastırma, Baton Sucuk, Hurma, Zeytinyağlı Yaprak Sarması

Başlangıç

Süzme Mercimek Çorbası & Lebeniye Çorbası

Ara Sıcaklar

Ispanaklı Kol Talaş Kebabı Etli Pazı Dolması

Ana Yemek

Konyalı Döneri Konyalı Kuzu Tandır Kebabı Ispanaklı Tavuk Sarması Beğendi & Sütlü Ve Tereyağlı Beyaz Pilav & Sebze Garnitürü

Tatlılar

Güllaç Fırın Sütlaç Portakallı Baklava Cevizli Baklava

İçecekler

Şerbet 1 Adet Meşrubat Çay & Kahve

Kişi Başı Menü Fiyatı

119 TL

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.