Kongre turizminde teknolojik konfor dönemi

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center, teknoloji altyapısındaki artılarla, konaklama ve kongre turizminde teknolojik konforun en iyi örneklerini veriyor.

31/12/2019 23:40
Kongre turizminde teknolojik konfor dönemi

Yeni nesil toplantılar binlerce kişiye aynı anda IT ve teknolojik altyapı hizmeti vermeyi gerektirirken yüksek teknolojileri kullanmayı zorunlu kılıyor. İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi,  toplantı odalarındaki IT hizmetlerinde en yeni teknolojileri kullanırken, misafirlerine en yüksek hızda çözümler üreten teknolojiler sunuyor. Türkiye’nin en büyük toplantı salonlarından birine sahip otel, kongre turizmine hizmet ederken misafirlerinin konaklama konforu kadar, teknoloji konforlarına da önem veriyor.

Hilton İstanbul Bomonti IT - Bilgi Teknolojileri Müdürü Onur Yürü, son yıllarda insanların ve şirketlerin hızlı iletişim ihtiyaçlarıyla birlikte teknolojik altyapının büyük önem kazandığını belirterek, "Günümüzde turizm sektöründe misafirlerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için onları rahat ve temiz odalarda konaklatmamız, dünya mutfağını yansıtan iyi restoranlarda ağırlamamız yetmiyor. Şirketlerin ve kişilerin hızlı iletişim hizmetlerini de karşılamak zorundayız.

Hilton İstanbul Bomonti, 85’i süit 829 odasıyla misafirlerine üst düzey bir konaklama, yeme içme ve SPA deneyimi yaşatırken aynı zamanda binlerce kişiyi İstanbul’un en büyük salonlarında üstün bir teknolojik altyapıyla ağırlayabiliyor. Dev salonlarımızdaki toplantılarda aynı anda 3 bin kişi mail atıyor, akıllı telefonlarına, tabletlerine internet üzerinden bağlanıyor ve hızlı bir şekilde videolarını, sunumlarını paylaşmak ve canlı konferanslar yapmak istiyorlar. Biz de bu hizmetlerin aksamadan gerçekleşmesinin sorumluluğunu üstleniyoruz" dedi.

Hilton İstanbul Bomonti’nin toplantı odalarında en yeni teknolojileri kullandığını belirten Onur Yürü, kullandıkları sistemler hakkında şu bilgileri verdi: “Otel, 2 GB simetrik fiber optik bağlantısı ile hem kablolu hem wi-fi imkanı veren altyapıya sahip. Otelimizdeki wi-fi bağlantıları 2, 4 ve 5 GHZ band destekli olup, A, B, G, N protokollerinin tamamı ile uyumludur. Bir toplantıda bazen aynı anda 2700 kişi wi-fi’ye bağlanabiliyor ve toplamda 400 MB hat kullanımı gerçekleşebiliyor.

Bugüne kadar Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi olarak birçok önemli zirve ve kongreye ev sahipliği yaptık. Özellikle organizasyonlarda bir wi-fi uzmanı sistemi sürekli izliyor ve herhangi bir problem görür görmez anında müdahale edebiliyor. Otelimizde Turk Telekom, Turkcell ve Vodafone olmak üzere üç operatörün de direkt fiber altyapısı bulunuyor ve istenildiğinde diğer operatörlerden hat sağlanabiliyor. Ana hat olarak 10 GB’a kadar internet hattı sağlayabiliyoruz.”

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.