Kocaeli bölgesinin tek termal otelinin Aquapark'ı hizmete açılıyor

The Sign Hotels zincirinin, Kocaeli Başiskele‘de faaliyet gösteren yeni halkası The Sign Kocaeli Thermal Spa Hotel & Convention Center, bölgenin tek termal tesisi olma özelliği taşıyor. Yeni Aguapark yatırımını da bünyesine katan otel, Aquapark'ı 19 mayıs tarihi itibariyle misafirlerinin hizmetine açacak.

11/05/2023 16:36
Kocaeli bölgesinin tek termal otelinin Aquapark'ı hizmete açılıyor

The Sign Hotels zincirinin Kocaeli Başiskele‘de faaliyet gösteren yeni halkası The Sign Kocaeli Thermal Spa Hotel & Convention Center, bölgenin tek termal tesisi olmasının yanı sıra, ilk Aquapark yatırımını da bünyesine dahil ederek, Aquapark'ı 19 mayıs tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayacak.

The Sign Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Yavaş yaptığı açıklamada, "Ailelerin termal keyfı yaparken, alternatif bir aktivite ile rahat ve eğlenceli bir ortamı sağlamaktan mutluyuz. The Sign Kocaeli'nin yenileme çalışmaları devam ediyor. Bölgeye katma değer kazandırmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Kolonsuz uzay çatı ve 7 metre tavan yüksekliğiyle bölgede fark yaratıyor

The Sign Hotels tarafından 2023 yılı başı itibariyle 30 Milyon Euro’ya yenileme dahil satın alınan The Sign Kocaeli Thermal Spa Hotel & Convention Center, Kocaeli bölgesinin tek termal oteli olma özelliği taşıyor. Otelde, misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayan bay, bayan ve karma 3 adet termal havuz ve 7 bin metre kare Spa alanı yer alıyor.

The Sign Kocaeli Thermal & Convention Center, kolonsuz uzay çatı ve 7 metre tavan yüksekliğiyle bölgede fark yaratan imkanlara sahip. Otel, diğer salonları ile yıl içi organizasyonlarda misafirlerinin ajandasında git gide daha çok yer alıyor.

Futbol takımlarının kamp adresi olacak

Büyük bir yenileme çalışmaları geçiren tesiste, bahçe havuzuna  Aquapark entegre edildi. Yaz sezonunda yerli ve yabancı, özellikle de Arap Futbol takımlarının yaz kamp tercihlerine hizmet etmeyi planlayan The Sign Kocaeli Thermal Spa Hotel & Convention Center'a 500 metre uzaklıkta bulunan 3 adet uluslararası standartlardaki çim saha da, haziran ayı itibariyle faaliyete geçecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.