'Koç' gibi tanıtım

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç, İstanbul Boğazı'nı dünyaya tanıtmak için çalışmalarına devam ediyor.

22/03/2019 11:57
'Koç' gibi tanıtım

Günaydın yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde Nevbahar Koç'un 'Bosphorus Private' adlı kitabını köşesinde kaleme aldı. İşte Cankurt'un yazısı:

"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren takımını üst sıralara taşımaya çalışırken, eşi Nevbahar Koç da, Türkiye'nin tanıtımı için canla başla çalışmaya devam ediyor.

Aralık 2017'de İstanbul Boğazı'nı dünyaya tanıtmak için Emre Güven'in fotoğrafları ile süslü 'Bosphorus Private' adlı kitabı piyasaya çıkaran Nevbahar Hanım'ın, geçen yaz da güney ve Ege kıyılarımızı tanıtacak bir kitabın hazırlıklarına başladığını duymuş ve sizinle de paylaşmıştım...

AYNI KİTABEVİNDEN ÇIKIYOR

Öğrendim ki, Nevbahar Hanım için mutlu sona az kalmış! Nevbahar Hanım'ın 'Turquoise Coast' adını verdiği ikinci kitabı raflarda yerini almak üzere. İlki gibi ikinci kitabı da Assouline'den çıkaracak olan Nevbahar Hanım, çok mutlu ve heyecanlıymış.

Ülkemizin tanıtımına katkı sağlamak için uğraşan Nevbahar Koç'un emeğine ve yüreğine sağlık...

'Bosphorus Private' gibi, 'Turquoise Coast'u da Assouline'den çıkaran Nevbahar Hanım, Assouline Türkiye'nin sahibi İrem Metin ile bu mutluluk pozunu paylaştı."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.