Kızıl Ordu Korosu ve Haluk Levent Manavgat için söyleyecek

Akdeniz ve Ege bölgesinde yaşanan yangınların ardından doğup yeşeren iyilik hareketi, bu kez Manavgat’ın yaralarını sarmak için ele ele verdi.

26/09/2021 19:48
Kızıl Ordu Korosu ve Haluk Levent Manavgat için söyleyecek

6 Ekim’de Manavgat Atatürk Stadyumu’nda düzenlenecek konserde, Rus Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu tarihinde ilk kez bir solist ile aynı sahnede buluşacak ve Haluk Levent ile Cumhuriyet marşlarını söyleyecek. Konserden elde edilecek gelirler ile Ahbap Platformu aracılığıyla Manavgat’ta yangından zarar gören 420 az hasarlı yapının tadilatı yapılacak.

Ülkemizin farklı bölgelerinde geçtiğimiz aylarda yaşanan afetler nedeniyle geri dönülmez hasarlar oluşmuş ve yaraların sarılması için pek çok kişi, sivil toplum örgütü ve kurum seferber olmuştu. Ege ve Akdeniz bölgesinde yaşanan yangınlarda, bölgenin ekosisteminin tekrar canlandırılması, hasarın giderilmesi ve bölge halkının eski yaşantısına kavuşması için elini taşın altına koyan gönüllüler, bu kez Manavgat için bir araya geldi.

6 Ekim’de Antalya’da, Manavgat Atatürk Stadyumu’nda

Manavgat’taki az hasarlı 420 yapının tadilatının yapılması ve bölge sakinlerinin eski yaşantısına kavuşabilmesi için Manavgat Belediyesi, Ahpap Platformu ve kamuoyunda yardım faaliyetleriyle tanınan gönüllülerin katılımıyla oluşan “Manavgat İyilik Hareketi”, dev bir konser için el ele verdi. 6 Ekim’de Antalya’da, Manavgat Atatürk Stadyumu’nda

düzenlenecek konserde, Rus Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu, tarihinde ilk kez bir solist ile aynı sahneyi paylaşacak ve Haluk Levent ile Cumhuriyet marşlarını söyleyecek. Haluk Levent’in Rus Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu ile 27 Eylül’de başlayacak turnesine ek olarak yapılan 6 Ekim’deki bu konser ile Manavgatlıların yaraları sarılacak. 

Konser ile Birlikte Side’yi Keşfetmek de Mümkün

Kamuoyunda gönüllülük faaliyetleriyle tanınan Neşe Gönül, Feryal Gülman, Monik İpekel, Gonca Karakaş, Reyhan İpekel ve Saffet Emre Tonguç’un da dahil olduğu gönüllülerin “Bölgenin yaralarını sarmak için ne yapabiliriz?” sorusuyla yola çıktığı “Manavgat İyilik Hareketi Projesi”nde Ahbap

Platformu’nun kurucusu, sanatçı Haluk Levent’in desteği de alınarak planlanan etkinlik geniş çaplı bir organizasyona dönüştü. Manavgat Belediyesi, Bitexen ve Miramare Otelleri’nin ana sponsor olduğu etkinlikte, Pegasus Hava Yolları ise konukların ulaşımlarını indirimli bir şekilde yapmasını sağlayacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.