KITUYAD Gazileri turnuva ile andı

Kızılağaç Turizm Yatırımcıları ve İşletmeciler Derneği (KITUYAD) 2020 yılı faaliyetleri kapsamında Manavgat Elit Masterlerinin misafiri olan eski futbolcular, Gaziler Haftası nedeni ile düzenlenen organizasyonda ter döktüler.

21/09/2020 09:35
KITUYAD Gazileri turnuva ile andı

Manavgat Elit Masterlerinin ev sahipliğinde Kıtuyad, By Pas Dergisi ve OFM Hastanelerinin organizasyonu ile düzenlenen “19 Eylül Gaziler Günü Anma Turnuvasına Antalya Sağlık Gücü Masterleri, de misafir olarak katıldı.   

Her yıl 19 Eylül tarihinde çeşitli etkinliklerle ve törenlerle anılan gaziler gününe bu yıl futbolu da ekleyen masterler aralarında yaptıkları maçlarda günün mana ve önemine riayet ederek, dostluğu da elden bırakmadılar.

Turnuvanın sonunda misafirlere çiğ köftenin yanında ayran ve pasta ile çeşitli ikramlarda bulunan Elit Masterler adına söz alan takım hocası Berkhan Kazak; “Gaza ruhu dün olduğu gibi bugünde milletimizin bilincinde, yaşayan gazilerimiz de hepimizin baş tacı”. Böylesine önemli bir günde bu duygularla bizlerle bir araya gelerek aynı hisleri paylaşan tüm master dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

KITUYAD Başkanı Osman Ergin; derneğimizin asıl faaliyet alanı her ne kadar turizm olsa da; bu bizim gazilerimizi anımsamamıza engel değil, bilakis diğer faal dernekler adına teşvik, gazilerimiz adına da onur verici bir durum. Böylesine önemli bir organizasyonda bizlere ev sahipliği yapan Manavgat Elit Masterleri ailesine, organizasyonda emeği geçen; ByPas Dergisi ve çalışanları nezdinde Ejder Benteşen’e OFM Hastaneleri ve çalışanları adına Ahmet Mençi’ye ve tüm sağlık emekçileri adına Arif Oktaroğlu’na teşekkür ederim. Diyerek hediyelerini taktim etti.      

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.