KITUYAD Filika'da toplandı...
Kızılağaç Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Tesislerin genel müdürleri haziran ayı değerlendirme toplantısını Side Filika Restaurantta yaptı.

Haziran ayı değerlendirme toplantısı için Side Filika Restaurantta bir araya gelen Kıtuyad yöneticileri burada akşam yemeği eşliğinde haziran ayı değerlendirme toplantılarını yaparak gündemdeki konuları masaya yatırdılar.
Toplantı gündemini coğrafyamızda gelişen olayların turizme etkisini değerlendirerek açan Kıtuyad Başkanı Ahmet Kolukısa; diğer konulara bir yana bırakarak, özellikle son dönemlerde yeniden gündeme gelen elektrik kesintileri ve çözüm önerileri üzerinde tüm yöneticilerin fikirlerine başvurarak kesintiler ile ilgili muhatap bulunamaması üzerinde durdu.
En son hafta içi meydana gelen elektrik kesintilerinin ani gelip gitmeler ile tesislerdeki büyük makine ve ekipmanların elektrik ve elektronik aksamlarında meydana getirdiği tahribatlar konusuna da değinen Kolukısa, Elektrik kesintileri nedeni ile harcamış olduğumuz yakıt giderlerinden vazgeçtik. Makine ve ekipmanlarımızdaki arızaları da saymıyoruz. Yalnız kesintilerin sıklığı nedeni ile asansörlerde kalan müşterilerin, iletişim anındaki müşterinin internet kesintisinin hesabını veremiyoruz. Dedi.
Ahmet Kolukısa; her zaman ki gündemlerimizden daha önemli bir gündem ile karşı karşıyayız. En son cumartesi akşamı meydana gelen 5,5 saatlik kesinti olayın tuzu biberi olmuştur. İlerleyen dönemde elektrik kesintilerinin faturası tesislerimize müşteri reklamasyon olarak geri dönecek. Maddi kayıplarımız bir tarafa müşterilerimizin memnuniyetleri bir taraf konulduğunda; müşteri memnuniyetsizliğinden dolayı oluşacak kayıp, sadece Kızılağaç Turizm Bölgesinin kaybı olmayacak, asıl kaybeden Türk Turizmi olacaktır. Yetkililerin bu konudaki hassasiyetlerini bekliyoruz dedi.
Başkan Yardımcısı Zekai Aydın ise; elektrik kesintileri ile ilgili eskiden muhatabımız Tedaş idi. Şimdiki muhatabımız CLK Akdeniz A.Ş. dir. Önümüzdeki günlerde bu grubun yöneticileri ile bir araya gelip konuyu masaya yatıracağız. Gerekirse topluca hareket ederek hukuki yollara başvurabiliriz. Ama en önemli sorun şimdilik enerji kesintisi sorunudur. Öncelikle bunu müşterilerimize yansıtmadan nasıl halledebiliriz? Onun çözümünü bulup sonra da hep birlikte nasıl hareket edeceğimize karar vereceğiz dedi.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: