KITUYAD en centilmen takım seçildi

Her yıl nisan ayında Rusya’nın Kurtuluşu, ekim ayında da efsane Rus futbolcular anısına Antalya’da 8 ülkeden 32 takımın katılımı ile 4 farklı yaş kategorisinde lofootball tarafından düzenlenen futbol organizasyonu 30 Eylül - 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti

10/10/2018 15:01
KITUYAD en centilmen takım seçildi

Rusya’nın efsanevi futbol takım kaptanlarından Alexander VERIZHNIKOV'un 50. Yıl dönümü şerefine Side’de organize edilen futbol turnuvasında 8 ülke arasında Kızılağaç Turizm Yatırımcılar ve İşletmecileri Derneği, (KITUYAD) Türkiye’yi temsilen katıldı.

Türkiye’den organizasyona davet edilerek dahil edilen ve Antalya’da bu yıl 30'ncusu düzenlenen spor ve eğlence festivali; 30 Eylül 2018 tarihinde başlayarak, 9 Ekim 2018 tarihinde sona erdi. Türkiye ile birlikte 8 ülkenin katıldığı festivalde 35 ten fazla ünlü futbolcu forma giyerken, konaklamalı katılımcı sayısı da 950 kişiyi buldu.

4 Yaş grubunda 32 takımın katıldığı turnuvada maçlar, doğal çim de ve 7 + 1 kişi ile oynandı. Futbolun yanında diğer spor organizasyonlarının da yer aldığı festivalde ünlü pop sanatçıları da konserler vererek katılımcıları coşturdu.

Festivale Igor KORNELUK, Oksana ORLOVA, Vladimir LUCHNIKOV, Stepan MENSCHIKOV gibi ünlülerde katılırken; futbolun dışında 2. Uluslararası Satranç Turnuvası da ilgi ile izlendi.

Turnuvada oynanan müsabakalar sonunda organizasyon komitesince verilen iki ödülü teslim alan KITUYAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ergin yahtığı açıklakada, "Rus futbolcuların onuruna Uluslararası Futbol Organizasyonları düzenleyen Lofootbal tarafından her yıl nisan ve Ekim ayında düzenlenen organizasyonlara resmi olarak davet ediliyoruz ve isteyerek katılıyoruz. Rusya’nın efsane futbolcularının da katılımı ile büyük zevk aldığımız bu turnuvada aldığımız kupanın yanında en centilmen takım olarak almış olduğumuz ikinci ödülde sekiz ülke arasında Türkiye’yi temsil etme açısından ayrıca anlamlı idi. Organizasyonu düzenleyen komite ve üyelerine teşekkür ederim" dedi.  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.