Kışın Antalya'da kal, yazın Dubai'de tatili kap...

Kış sezonunu hareketlendirmek amacıyla harekete geçen oteller, farklı ve cazip kampanyalar ile sezonu ısıtıyor. Rixos Hotels, kış aylarını ve yeni yılı Antalya’da geçiren misafirlerine yazın Cruise ya da yeni açılan Dubai’deki otelinde tatil armağan ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kışın Antalya'da kal, yazın Dubai'de tatili kap...

Turizm sektöründe erken rezervasyon kampanyaları start verirken, Antalya bölgesinde kış sezonu da farklı kampanyalarla hareketleniyor. Rixos Hotels, Antalya bölgesindeki otellerinde yılbaşı ve kış döneminde konaklayan misafirlerine yazın cruise ya da Rixos’un yeni açılacak olan Rixos The Palm Dubai otelinde tatil hediye ediyor.

Rixos Premium Belek ve Rixos Sungate’de yılbaşı dahil olmak üzere minimum 3 gece ve üzeri konaklayan 12 misafire, Dubai’nin en prestijli bölgesi olan Palmiye Adası’nda Ocak ayında açılacak Rixos The Palm Dubai’de 1 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında 3 gece tatil imkanı sunuluyor.

25 Ocak tarihine kadar Rixos Premium Belek’te 5 gece konaklayan misafirlere 8 günlük, 6 gece ve üzeri konaklayanlara ise 12 günlük gemi seyahati hediye ediliyor. Otelde konaklayıp cruise seyahati kazanan tatilciler önceden belirleyecekleri tarihler arasında tercihlerine göre Fas - Batı Akdeniz, Batı Akdeniz  ya da  Kanarya Adaları turuna çıkabilecek.

Kampanyanın çok büyük ilgi gördüğünü ifade eden Rixos Hotels Markadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Başak Erel, “Sektörümüzde 12 ay açık kalan tesislerin kış sezonunda istenen doluluklara ulaşması amacıyla pazarlama taktikleri ve kampanyaları her zaman uygulanıyor.

Ancak biz Rixos Hotels olarak faaliyet gösterdiğimiz destinasyonlardaki gücümüzü kullanarak misafirlerimize sıradışı kampanyalar sunmayı amaçlıyoruz. Ocak ayında açılacak olan Dubai’deki ilk otelimiz The Palm Dubai’yi yılbaşı kampanyamıza dahil ederek, Antalya-Dubai arasında köprü kurmayı hedefledik” dedi. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.