Kıbrıs, Ege ve Akdeniz'i zorluyor...

Bu yazın en çok tercih edilen tatil beldelerinden biri olarak öne çıkan Kıbrıs, Ege ve Akdeniz’e alternatif olarak yoğun ilgi görüyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kıbrıs, Ege ve Akdeniz'i zorluyor...

Her şey dahil sistem, gün boyu eğlence imkanı sunan Kıbrıs otelleri bayram döneminde Serdar Ortaç, Ferhat Göçer, Emel Sayın gibi birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayacak.

Tatil.com’un yurtiçinde ve yurtdışında 208 ülkede ve 195 bin otelde özel ödeme seçenekleriyle rezervasyon imkanı sunduğu yerler arasında yer alan Kıbrıs, bu yaz geçtiğimiz yıllara oranla daha çok misafir ağırlıyor. Kıbrıs otellerinin konseptini, Güney ve Ege’deki oteller gibi her şey dahil konaklamaya çevirmeleri, otel içerisindeki aktiviteleri arttırmaları, gündüz animasyonları, plaj eğlenceleri ve haftanın belli günlerinde ünlü sanatçıların sahne aldığı gala geceleri Kıbrıs otellerinin tercih edilmesinde etkili oluyor.

Kıbrıs’a ulaşım artık kolay...

Türkiye’nin birçok noktasından çeşitli havayolu şirketleri ile yaklaşık bir saatte Kıbrıs’a ulaşımın olması cazip kılıyor. Acentelerin paket program olarak sunduğu Kıbrıs turlarında otel konaklaması, uçak ulaşımı ve alan-otel transferleri de kapsıyor.

Bayramda eğlence...

Ramazan Bayramı’nda ise, sanatçıların sahne aldığı gala programlarının olduğu bayram paketleri tercih ediliyor. Gala geceli üç gece dört günlük paketler arasında Emel Sayın ve Ferhat Göçer’in sahne alacağı Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel 1688 TL, Volkan Konak’ın sahne alacağı Kaya Artemis Hotel 1390 TL, Serdar Ortaç’ın sahne alacağı Cratos Premium Hotel 1980 TL’den başlayan fiyatlarla en çok tercih edilen oteller arasında yer alıyor.

Tatil.com Ramazan ayında tatil yapmak isteyenler için çok özel üç gecelik paket turları hazırladı. Her bütçeye uygun seçenekler sunan Tatil.com’da River Garden Otel 349 TL, Mercure Hotel 689 TL, Kaya Artemis Hotel 749 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Tatil.com vade farksız 12 taksit imkanı ile ödeme kolaylığı sağlıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.