Kemer'de, bitmek bilmeyen yol çilesi...

Birçok otelin artık sezona merhaba dediği Kemer’de, Kemer Belediyesinin plansız ve programsız olarak yaptığı yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmaması turizmcileri de adeta çilden çıkardı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kemer'de, bitmek bilmeyen yol çilesi...
Halil ÖNCÜ-KEMER

Halen Kemer 1 yolunda devam eden yol ve kaldırım çalışmalarının devam etmesi nedeniyle, tur otobüsleri otellere getirdikleri turistleri, otelden çok uzak alanda bırakmak zorunda kalırken, transfer işlemlerinin de bu şekilde yapılması turizmcileri olduğu kadar turistleri de etkiliyor. Ayrıca yine birçok beş yıldızlı otelin bulunduğu Kemer 1 yolunda özellikle otellerin ihtiyacı olan satın alma işlemlerinin de, araçların yola girememesi nedeniyle çok zor yapıldığı biliniyor.

Turizmciler “Müşteriler bizlere şikâyetlerini dile getiriyorlar.!”
Bu durumdan en çok Kemer’e turist getiren tur operatörlerinin etkilendiği görülüyor. Kayıtur Kemer Bölge Müdürü Özcan Bektaş ve Tantur Kemer Bölge Müdürü Saliha Ateş konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda, yol çalışmalarının Kemer’de artık bitirilmesini istediler. Tantur Kemer Bölge Müdürü Saliha Ateş yaptığı açıklamasında, “ Yolların bir an önce yapılmasını istiyoruz.
Bu konuda müşteriler bizlere şikâyetlerini dile getiriyorlar. Hepimiz yolların halini görüyoruz. Otellerin önünde müşteri indirip, bindiremiyoruz. Çok geç kalınmış çalışmalar bunlar. Yol çalışmaları Kemer için kötü bir reklam oldu. Bu çalışmalar zamanlama açısından çok yanlış oldu. Bu çalışmalar sezon sonu yapılmalıydı. Kış sezonuna girerken, yapılıp bir an önce bitmesi gerekiyordu.” Dedi. Kayıtur Kemer Bölge Müdürü Özcan Bektaş ise yaptığı açıklamada yol çalışmalarının zamanlama açısından yanlış olduğunu vurguladı.

HABERİN GÖRÜNTÜLERİ VE TURİZMCİLERİN GÖRÜŞLERİ İÇİN:

http://www.dailymotion.com/video/xi1xuz_turyzmcyler-yol-caliymalari-kemer-ycyn-kotu-byr-reklam-olduy_news



Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.