Kayak tutkunlarının favorisi UludağLive...

Türkiye’de kayak pistlerini canlı olarak izleme imkanı sunan ilk uygulama olan UludağLive, kayak tutkunları arasındaki popülaritesini her geçen gün artırmayı sürdürüyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kayak tutkunlarının favorisi UludağLive...

iPhone ve Android cihazlara yüklenebilen uygulama yaklaşık 20 bin kişi tarafından indirildi. tatilsepeti.com’un hayata geçirdiği UludağLive uygulaması sayesinde 8 farklı noktadaki kameralar aracılığıyla Uludağ pistleri cep telefonları ve internetten canlı olarak izlenebiliyor. Uludağ’ın hava durumu, kar kalınlığı, hangi pistte ve telesiyejde yoğunluk olduğu anında öğrenilebiliyor.

tatilsepeti.com’un UludağLive uygulaması sayesinde kayakseverler Uludağ pistlerini istedikleri an, kolaylıkla ve hızlı bir şekilde canlı olarak takip edebiliyorlar. Uludağ’ı tercih eden kayak tutkunlarının vazgeçilmezlerinden biri olan UludağLive’ı kullanan kişi sayısı her geçen gün hızla artıyor. Uygulamayı indiren kullanıcı sayısı yaklaşık 20 bine ulaştı. Kayakseverler UludağLive uygulaması sayesinde Uludağ’daki hava durumunu, kar kalınlığını, hangi pistte ve telesiyejde yoğunluk olduğunu rahatlıkla öğreniyorlar. Uygulama iPhone ve Android cihazlara yüklenebiliyor, Uludağ pistleri tatilsepeti.com üzerinden de canlı olarak izlenebiliyor.

tatilsepeti.com’un UludağLive uygulamasında Uludağ’daki 8 farklı nokta takip edilebiliyor. Harita üzerinde istenilen kameraya tıklanıyor ve anlık görüntüler ekrana geliyor. Uygulamada Uludağ hava durumu tahminleri ise günlük ve haftalık olarak görülebiliyor. Ayrıca, Uludağ’daki kayak merkezleri hakkında detaylı bilgi alınabiliyor, Uludağ haritasına, Uludağ pistleri konum bilgisine rahatlıkla ulaşılabiliyor. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar telefonlarından Uludağ otellerindeki son dakika indirimlerini, müsaitlik bilgisini öğrenebiliyor, cep telefonlarından rezervasyon yaptırabiliyorlar.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.