Kastamonu Uğurlu Konakları'nda, sürprizlerle dolu yılbaşı...

Yeni bir yıl, yeni umutlar, yeni bir heyecan. 2011’e güzel bir başlangıç yapmanız için Kastamonu Konak İşletmeleri, sürprizlerle dolu çok özel bir yılbaşı programı hazırladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kastamonu Uğurlu Konakları'nda, sürprizlerle dolu yılbaşı...

Çam kokulu 200 yıllık tarihi Uğurlu Konaklarında; birbirinden özel lezzetlerin yer alacağı zengin yılbaşı menüsü, canlı müzik ve sürpriz hediyeler sizleri bekliyor.

Uğurlu Konakları Yılbaşı menüsünde; Ordörv tabağı (zeytinyağlı yaprak sarması, Haydari, Patlıcan Salata, Rus Salatası, Salam, Peynir Tabağı, Domates, Salatalık, Yoğurtlu Karışık Kızartma, Mantar Sote, Soslu Ciğer); Paçanga Böreği, Kaşar Pane; Mevsim Salatası; İç pilav eşliğinde soslu yılbaşı hindisi; meyve tabağı; nefis tereyağlı yöresel baklava, cevizli kabak tatlısı; karışık taze çerez ile gecenin sonunda nefis işkembe çorbası yer alacak. 

2010’u uğurlayacağınız eğlence dolu bir gece ve birbirinden özel lezzetlerin ardından, 2011’e tarihi bir konakta uyanıp, köy kahvaltısıyla yeni yılın ilk gününe başlamaya ne dersiniz?

 
Evet, Kastamonu’ya davetlisiniz.  Bu arada, organik reçeller, el dokumaları, çekme helva, bal ve pekmez almadan dönmeyin.

 

Yılbaşı eğlencesi dahil 2 gece konaklama

2 kişilik odada kişi başı konaklama  200 TL

Tek kişilik odada konaklama            300 TL

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.