Kas-Kon, Kastamonu protokolünü buluşturdu

Kastamonu Konfederasyonu (Kas-Kon), 24 Ağustos tarihinde, Kurşunluhan Hotel’de düzenlendiği iftar yemeğinde Kastamonu protokolünü buluşturdu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kas-Kon, Kastamonu protokolünü buluşturdu
Gecede kısa bir konuşma yapan Kas-Kon Genel Başkanı Selami Çelebioğlu, şunları söyledi:
“İstanbul başta olmak üzere, 500’e yakın dernek ve 2 milyonun üzerindeki Kastamonuluyu tek çatı altında toplamak için bu yılın başında kurulan Kas-Kon, 1. Olağan Genel Kurulunu 20 Ağustos tarihinde gerçekleştirdi. Önümüzdeki 3 yılda, birlik ve beraberlik içerisinde, hep beraber çok daha başarılı projelere imza atacağız. Mesela, ilk olarak Kastamonuluları ‘Kastamonu Kart’ üyesi yapacağız ve yılda 30 milyon TL ciro yapan bir sistem yaratacağız. Sistemin 5. yıldan itibaren yıllık 100 milyon TL ciroya ulaşması hedefleniyor. Bu gibi projelerin yanı sıra, Kastamonu’daki turizm, gıda, ağaç sanayi gibi çeşitli alanlardaki yatırım fırsatlarını, yerli ve yabancı işadamlarına anlatacağız. Aynı zamanda, yurtdışı fonlardan destek alarak, bu alanlarda yatırım yapılmasını sağlayacağız” diye konuştu.



Yoğun katılım gerçekleşti
Kas-Kon Genel Başkanı Selami Çelebioğlu’nun düzenlediği iftar yemeğine, AKP Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Kastamonu Vali Yardımcısı Muammer Balcı, Kastamonu Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş, Ağlı Belediye Başkanı Muharrem Dinç, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, MHP MYK üyesi Av. Özcan Pehlivanoğlu, Fatih Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Maranki, Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Yüceer, Tokat Vakıflar Bölge Müdürü Yavuz Yücebıyık, Ankara Kastamonu Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Şen, Kastamonu Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Berber, Kastamonu CHP İl Başkanı Salih Karasalihoğlu, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Nihat Tarakçı, Kastamonu İl Kültür Ve Turizm Müdürü Ziver Kaplan, Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ekrem Küçükbayram, Kastamonu Ziraat Odası Meclis Başkanı Serdar İzbeli, İzbeli Çiftliğinin Sabihi Sabiha İzbeli, Kastamonu İl Afet Ve Acil Durum Müdürü Ekrem Küçükbayram, Kastamonu KOSGEB Müdürü Nevzat Erol, Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu Genel Başkanı ve Balkan Rumeli Göçmenleri Konfederasyon Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Baskır, Balkan Kadınları Derneği Kurucu Başkanı ve Genel Başkanı Aynur Açıkgöz, Gazeteci Yavuz Donat, Kas-Kon Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Barkın Tümay ile KAS-KON Yönetim Kurulu Üyeleri olan Mehmet Diribaş, Hamza Baş, Ali Şen, Yılmaz Karakoç, Hasan Vural’ın da aralarında bulunduğu yetkililer katıldı.






Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.