KAPTİD’ten ÜSET Aşçılık Takımı'na kutlama ziyareti

Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Aşçılar Derneği ile ortaklaşa düzenlenen “7'nci Alanya Belediyesi & Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması”, 7 - 10 Kasım 2018 tarihleri arasında Alanya'da gerçekleştirildi.

14/11/2018 21:34
KAPTİD’ten ÜSET Aşçılık Takımı'na kutlama ziyareti

Türk ve dünya mutfağının ünlü şeflerini buluşturan Akdeniz Bölgesi'nin en büyük ve en kapsamlı yarışmasına, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi / Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (ÜSET) / Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü - Aşçılık Programı da katılım gösterdi. ÜSET Aşçılık Takımı, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) sponsorluğunda yer aldığı yarışmada, 20 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Yönetim Kurulu Üyeleri Ragıp Özaltın, Cengiz Uzgören ve Yusuf Yiğitoğlu; ÜSET Aşçılık Takımı’nı tebrik amaçlı ziyaret ettiler. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, “Öğrenci kardeşlerimi, böylesi önemli bir yarışmada 20 adet madalya kazandıkları için kutluyorum” dedi.

Dinler ayrıca, KAPTİD olarak daha aktif şekilde üniversite öğrencilerini destekleme yolunda çalışmalar yapılacağını ve bu doğrultuda imkanlar ölçüsünde yardımcı olacaklarını ifade etti.

Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlisi Osman Özer ise, KAPTİD’e vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür etti. Özer, "Umarım KAPTİD’in yaptığı bu sponsorluk başka STK’lara da örnek olur” diye konuştu. Buluşma öğrencilerin yaptıkları kek ikramı ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.