KAPP, genç aşçıları ödüllendirdi...

KAPP Endüstriyel Mutfak Malzemeleri, 2'ni Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması’nda Genç Aşçılar’ı ödüllendirdi . 5.000 metrekarelik alana KAPP Endüstriyel Mutfak Malzemeleri tarafından kurulan 22 profesyonel mutfak peronu, 1.500 aşçının kıyasıya mücadelesine ev sahipliği yaptı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
KAPP, genç aşçıları ödüllendirdi...

Türkiye Aşçılar Federasyonu, Şefler Birliği ve KAPP Endüstriyel Mutfak Malzemeleri işbirliği ile düzenlenen Altın Kep Aşçılar Yarışması, 20 – 23 Ocak tarihleri arasında Antalya Expo Center Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Türk mutfağını dünyaya tanıtmayı hedefleyen organizasyon içerisinde gerçekleştirilen yarışmada, 13 farklı ülkenin Michelin Yıldızlı şefleri ve dernekleri jüri üyesi olarak görev aldılar. 

 

Kalite, ergonomi, tasarım ve hijyen alanındaki avantajı nedeniyle 29’u Avrupa ülkesi olmak üzere, dünya genelinde 45 ülkeye ihracat yapmakta olan KAPP’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gürkaynak, sektörün gelişmesi için altyapıya önem verilmesi gerektiğini, Altın Kep Aşçılar Yarışması’nı Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Şefler Birliği ile birlikte uluslararası bir olimpiyat seviyesine taşımayı hedeflediklerini bildirdi.

 

25 yılı aşkın bir süredir endüstriyel mutfak gereçleri sektörüne üretim yapan KAPP Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gürkaynak, Altın Kep Aşçılar yarışmasının önemli amaçlarından birinin genç aşçılara vizyon ve tecrübe kazandırmak olduğunu, bu yüzden  “Genç Aşçılar”  kategorisini özellikle sahiplendiklerini belirtti. KAPP, 22 Ocak’ta yapılan ödül töreni ile kazanan genç aşçıları NETBOOK ile ödüllendirdi.

 

 

KAPP -  GENÇ AŞÇILAR KATEGORİSİ KAZANANLAR:

 

* GENEL KATEGORİ BİRİNCİSİ,

 

ERTAN ÖZSARAÇ

 

 LEZZET KATEGORİSİ BİRİNCİSİ,

 

HARUN SARIPOLAT

 

* GÖRÜNÜM KATEGORİSİ BİRİNCİSİ,

 

NİHAT DEMİRER

           

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.