Kapadokya’nın önde gelen oteli ismini değiştirdi

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan “Best Western Premier Cappadocia Hotel” ismini “Utopia Cave Cappadocia” olarak değiştirdi.

22/01/2021 11:36
Kapadokya’nın önde gelen oteli ismini değiştirdi

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan ve yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun olarak tercih edilen bölgenin sevilen otellerinden “Best Western Premier Cappadocia Hotel” adını “Utopia Cave Cappadocia” olarak değiştirdi.

Konuyla ilgili Utopia Cave Cappadocia Genel Koordinatörü Nazif Demir yaptığı açıklamada, “Mülkiyeti ve işletmesi Yurttur Turizm Otelcilik İnşaat ve Bes. Pazarlama Sanayi Limited Şirketimize ait olan “Best Western Premier Cappadocia Hotel” uluslararası otelcilik markası olan Best Western ile Franchising anlaşmamız 31.12.2020 tarihinde süresi dolmuş olup, şirketimiz Best Western ile Franchising anlaşmamızı yenilemeyip iptal etme kararı almıştır.

Mülkiyeti ve işletmesi Yurttur Turizm Otelcilik İnşaat ve Bes. Pazarlama Sanayi Limited Şirketimize ait olan otelimizin yeni adı; 31.12.2020 tarihinden itibaren “Utopia Cave Cappadocia” olarak anılacak ve hizmetine kendi adına devam edecektir. Bugüne kadar işbirliği içinde olduğumuz tüm partnerlerimize destek ve işbirliklerine teşekkür eder, bundan sonra daha kaliteli hizmetimizi misafirlerimize Kapadokya’da yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.