Kapadokya'nın haritası çıkarılacak...

Türkiye'nin en önemli kültür, doğa ve manzara turizmi merkezlerinden olan Kapadokya'nın turizm haritasının çıkarılması için çalışmalara başlandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kapadokya'nın haritası çıkarılacak...

Nevşehir Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör, bölgenin en önemli eksikliklerinden biri olarak gördükleri harita konusunda gerekli çalışmalara başladıklarını belirtti. Işıkgör, Ahiler Kalkınma Ajansı'nın desteğinin alınması halinde, çok kısa bir zaman içerisinde bölgedeki turistik bölgelerin bir haritasının çıkarılmış olunacağını dile getirdi.

Işıkgör, yaptığı açıklamada, "Nevşehir merkezli olan Ahiler Kalkınma Ajansı'na, İl Özel İdaresi ve Kapadokya Turistik İşletmeciler Derneği (KAPTİD)'nde sunduğu projeleri bulunuyor. Biz de hemen ilimizin turizm konusunda en büyük eksikliklerinden biri olarak gördüğümüz harita konusunda bir proje hazırlamaya koyulduk. İl Özel İdaresi ve bölgede hizmet veren rehberlerin de katkısıyla tüm ayrıntılarıyla doğru bir harita çalışması yapmayı istiyoruz. Başarırsak bölge için çok önemli bir sorunu çözmüş olacağız" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.