Kapadokya'da alınan koronavirüs önlemleri neler?

Yağız Şenkal tarafından hazırlanan Kapadokya Mevsimi isimli yapımda Sıcak Hava Balonculuğu sektöründe bir Kapadokya Markası olan Royal Balloon - Cappadocia yer aldı.

22/09/2020 21:39
Kapadokya'da alınan koronavirüs önlemleri neler?

Kapadokya, Türkiye’nin haber kanallarından NTV'de tanıtıldı. NTV'nin başarılı isimlerinden Yağız Şenkal tarafından hazırlanan "Kapadokya Mevsimi" isimli yapımda Kapadokya Bölgesinin eşsiz güzellikleri anlatılırken, turizmde korona virüse karşı alınan önlemlerde yerinde incelendi.

Yağız Şenkal tarafından hazırlanan Kapadokya Mevsimi isimli yapımda Sıcak Hava Balonculuğu sektöründe bir Kapadokya Markası olan Royal Balloon - Cappadocia yer aldı. Royal Balloon - Cappadocia Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinler tarafından alınan tedbir ve önlemler anlatıldı.

Mehmet Dinler "NTV'den Yağız Şenkal'ın hazırlayıp sunduğu “Kapadokya Mevsimi” yapımında işletmemiz Royal Balloon - Cappadocia olarak sıcak hava balonculuğu sektörünü temsilen yer aldık. Bu keyifli ve güzel yapımın bir parçası olmaktan çok mutlu olduk. Bölgemiz Kapadokya’nın tanıtımına katkısı olacağı muhakkak, emeği geçenlere çok teşekkür ederim" dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.