Kai Winkler: Türkiye'deki otel projelerimiz devam edecek

Dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont’un Türkiye’deki ilk oteli olan Fairmont Quasar İstanbul, uluslararası ödülleri, kent yaşamına değer katan çağdaş sanat etkinlikleri ve kişiselleştirilmiş hizmetleri ile ikinci yılını kutluyor.

14/01/2019 11:06
Kai Winkler: Türkiye'deki otel projelerimiz devam edecek

New York’taki meşhur The Plaza’dan Londra’nın ikonik oteli The Savoy’a kadar seksen kadar otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin “anlarını anılara dönüştüren” dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont’un Türkiye’deki tek oteli Fairmont Quasar Istanbul, uluslararası alandaki başarıları ve kente değer katan projeleriyle ikinci yılını geride bırakıyor.

Merkezi konumu, modern mimarisi ve çağdaş iç dizaynı ile dikkat çeken Fairmont Quasar Istanbul, Fairmont’un tüm dünyada ilke edindiği “güçlü yerel bağlantılara önem verme” prensibinden yola çıkarak sunduğu hizmet ve mekanlarıyla, misafirlerine 2 yıldır unutulmaz deneyimler yaşatıyor.

Çağdaş mimari ve tasarımının yanı sıra, kent yaşamına değer katan sanat etkinlikleri ve misafir deneyimini belirleyen kişiselleştirilmiş hizmetleriyle de dikkat çeken Fairmont Quasar İstanbul, Contemporary İstanbul 2018 kapsamında gerçekleştirdiği “Akış” sanat koleksiyonu etkinliği ve yerli grafiti sanatçılarına oluşturduğu platformla imza attığı “İstanbul’a Karış” projesiyle, kente önemli katkılarda bulunuyor.

Fairmont Quasar İstanbul Genel Müdürü Kai Winkler, “Fairmont’un Türkiye’deki ilk oteli olarak 2017 yılının başında kapılarımızı açtık. Bu yıl, World Luxury Hotel Awards tarafından “Doğu Avrupa’nın En İyi Lüks Modern Oteli” ödülüne, dünyanın en iyilerini belirleyen The International Hotel Awards tarafından ise ikinci kez “Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli” ve bu yıl ek olarak “Avrupa’nın En İyi Lüks Oteli” kategorilerinde ödüle layık görüldük. Bu süreçte ağırladığımız tüm misafirlerimize ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kent kültürüne değer katan projelerimizi sürdüreceğiz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.