Jolly'ye 'Yılın Başarılı Tur Operatörü' ödülü

Turizm sektöründe 35 yıldır hizmet veren ve müşteri memnuniyetini hizmet politikasında en üst sırada tutan Jolly’e, “Yılın Başarılı Tur Operatörü Ödülü” verildi.

02/12/2021 12:12
Jolly'ye 'Yılın Başarılı Tur Operatörü' ödülü

Farklı medeniyetlere yuva olan, tarihin beşiği Türkiye’nin markalarını tüm Türkiye’ye ve dünyaya duyurmayı misyon edinen Türkiye Exclusive Ödülleri dün akşam Le Meridien İstanbul’da gerçekleşti.

Türkiye’nin en güvenilir markalarından biri olarak bu yıl 35’inci yılını kutlayan ve yurtdışına açılma kararını duyuran Jolly, hizmet ağını her geçen gün genişletiyor. Türkiye’nin zengin mirasının yeni nesillerce tanınıp korunması için çalışan, sorumlu turist olma bilincini aşılamayı hedefleyen ve bu amaçla, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile

iş birliği yaparak ‘Mirasım Türkiye’ projesini 3 yıl önce başlatan Jolly, Türkiye genelinde 300 acentesi ile hizmet veriyor. Ödül töreninin misyonunu tam anlamıyla karşılayan hizmet anlayışıyla Jolly, “Yılın En Başarılı Tur Operatörü Ödülü” nün sahibi oldu.  

Sunuculuğunu Bircan Bali ve Doğancan Özadlı'nın üslendiği, Oya Ulucan Event organizatörlüğünde gerçekleşen gecede, Jolly’nin sahibi olduğu “Yılın En Başarılı Tur Operatörü” ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar aldı. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.