Jolly Tur Resim Yarışması sonuçlandı...

Jolly Tur’un, Türkiye genelinde hayata geçirdiği resim yarışması sonuçlandı… 26 Aralık 2009 Cumartesi günü İstanbul Modern Sanatlar Galerisi’nde (IMSG) ödül töreni gerçekleşti…

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Jolly Tur Resim Yarışması sonuçlandı...
Jolly Tur tarafından düzenlenen ve Türkiye’deki bütün ilköğretim öğrencilerinin katılımına açık olan “Hayalinizdeki Tatil” temalı resim yarışmasına Türkiye’nin dört bir yanından çocuklar yoğun ilgi gösterdiler. 5000’in üzerinde resim ile yarışmaya başvuran çocukların heyecanlı bekleyişi sona erdi.

İlköğretim 3, 4, 5 ve 6. sınıf öğrencileri arasında dört kategoride değerlendirme yapıldı.
Hayal dünyalarını yansıttıkları resim kâğıtları, konusunda uzman kişilerden oluşan jüri üyelerine teslim edildi. Geleceğin sahibi çocukların hayallerini değerlendirip ödüllendiren jüri üyeleri arasında Abdülkadir Günyaz, Ebru Akkamış, Zerrin Tekindor, Figen Yanık, Ece Şeki ve Tülin Vardar yer aldı, seçici kurul 5000 resmin katıldığı yarışmada dereceye girecek resimleri seçmekte oldukça zorlandı.

Çocukların yaratıcılığını ön planda tutmaya özen gösteren ve çocuklarımıza küçük yaşlarda aşılanan sanat sevgisinin onlar büyüdükçe katlanacağına yürekten inanan Jolly Tur, geleneksel hale getireceği resim yarışmasını her yıl daha çok çocukla paylaşabilmeyi hedefliyor ve küçük büyük herkesi çocukların hayallerini paylaşmaya davet ediyor.

Çocukların Hayallerini Süsleyen ödüller…

İlköğretim 3, 4 , 5 ve 6. sınıf öğrencileri arasında dört kategoride düzenlenen yarışmada her kategori kendi içinde değerlendirildi ve çocuklar hayallerindeki tatili resmederek hayallerini süsleyen tatillere kavuştular.

Yarışmanın birincileri, eğlence diyarı PARİS DİSNEYLAND’da masal gibi bir seyahat kazandılar. İkincilik kazanan çocuklar ise Akdeniz’in incisi Belek’te CORNELİA De LUXE otelinde unutulmaz bir tatilin farkını hissedecekler. Yarışmada üçüncülüğe hak kazanan çocuklar ise eşsiz güzellikleriyle bir doğa harikası olan KAPADOKYA ile buluşacaklar. Çocuklar, hayallerindeki tatili 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında değerlendirebilecekler. Çocukların hayalleri ise 2010 yılında Jolly Tur’un takvim ve ajanda sayfalarını süsleyecek.

“Hayalinizdeki Tatil” resim yarışmasının sonuçları;

3.sınıf Kategorisinde Dereceye Girenler; 
1. Betül Atasoy - Trabzon
2. Perisu Demiral - Adana
3. Yağmur Uysal - Mersin

Mansiyonlar:
Neris Kamozoğlu Samsun
Pelin Dölcü - İzmir

4. sınıf Kategorisinde Dereceye Girenler;
1. Sıla Akbayır - İzmir
2. Öznur Özlü - Sakarya
3. Nur Nisa Şahin - Trabzon

Mansiyonlar :
Ezgi Barlas - İzmir
Nilsu Çetin - İzmir

5. sınıf Kategorisinde Dereceye Girenler;
1. Dilara Genç - Samsun
2. Mustafa Mert Bayram - Trabzon
3. Zeynep Şanal - İzmir 

Mansiyonlar:
Bensun Arınç Erim - Samsun
Berra Yavaş - Bursa

6.sınıf Kategorisinde Dereceye Girenler;
1.Helin Kurt - Ankara
2. Merve Aydın - Samsun
3. Ayşegül Altuntaş - Ordu

Mansiyonlar:
Vildan Betül Şahin - Kayseri
Nur Didar Soylu - Ankara


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.