Jolly Tur'dan sektöre güç katacak işbirliği

Son yıllarda turizm teknolojilerine ciddi yatırım yapan Jolly Tur, internet üzerindeki satış kanalına bir yenisini; www.hotelguide.com.tr’yi de ekledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Jolly Tur'dan sektöre güç katacak işbirliği
Jolly Tur, www.hotelguide.com.tr sitesinde yer alan Türkiye genelinde 500’den fazla otelin satışında tek kanal oldu. Online teknolojiye sahip olmayan oteller artık tesislerini www.hotelguide.com.tr’ den Jolly Tur’un Vizyon Extranet Programı aracılığı ile online’a açabilecek.

Turizm sektöründe 26 yıldır hizmet veren ve senede 400.000’i aşkın misafir potansiyeline sahip olan Jolly Tur, online’daki çalışmalarını da sürekli gelişime ve müşteri memnuniyetine odaklı olarak sürdürmeye devam ediyor. Jolly Tur, Türkiye’nin en geniş kapsamlı online otel rehberi olarak 1999 yılından bu yana ziyaretçilerine binlerce seçeneği sunan www.hotelguide.com.tr ile de işbirliğine imza attı. Şehir otellerinden yazlık destinasyonlara geniş bir yelpazede Türkiye’deki tesisleri ziyaretçileriyle buluşturan sitede otellerin satışı Jolly Tur üzerinden gerçekleşecek.

Projenin özellikle şehir otelleri başta olmak üzere tüm turistik otellere yeni bir satış kanalı oluşturduğunu belirten Jolly Tur Incoming Müdürü Serdar Şengezer, sisteme üye olmak isteyen otellerin kendileri ile veya Hotel Guide ekibiyle irtibata geçerek ilk adımı atabileceklerini belirtti.

Serdar Şengezer, Jolly Tur’un kullanmakta olduğu vizyon programında geliştirme  yaparak  Vizyon Otel Extranet uygulamasını geliştirdiklerini ve bu uygulama  aracılığıyla sisteme üye olan tüm otellerin fiyatlarını,  kontenjan ve satış bilgilerini bu sistem üzerinden girip takip edebileceklerini vurguladı.
Jolly Tur ile hotelguide.com.tr  işbirliğinin online pazarda yeni bir potansiyel oluşturacağı öngörülüyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.