Jolly Tur'dan çocuklara karne hediyesi...

Jolly Tur okulların kapanmasına kısa bir süre kala, çocuğu ile tatile çıkmayı düşünen misafirlerine çok özel fırsatlar sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Jolly Tur'dan çocuklara karne hediyesi...

Yurt içinde, Antalya'da tatil yapmayı planlayan misafirler, Club Magic Life Water World Imperial ya da aquapark ve lunaparkı ile çocuklara sınırsız eğlence sunan Sueno Hotels Beach Side'yi tercih ettiklerinde 0-11 yaş arasındaki çocukları için ücret ödemeyecekler. Paloma Renaissance Antalya Becah Resort& SPA'da tatil düşünen misafirler de 0-12 yaş arasındaki çocukları için ücretsiz konaklama fırsatından yararlanacaklar.

Jolly Tur Bodrum'da da çocukların ücretsiz konaklayabilceği otel seçenekleri sunuyor. Bodrum Holiday Resort& SPA'da 0-14 yaş arası ücretsiz. Yine Bodrum'un çok özel ve içerisinde çocuğunuzun keyifli vakit geçirebileceği her türlü aktiviteyi sunan Aegean Dream Resort Hotel 'de de 0-9 yaş arası çocuklardan ücret alınmıyor. 

İşte Jolly Tur'un seçeneklerinden bir kaç tanesi daha :

Antalya Limak Arcadia, Atlantis ve Limra’da 0-14 yaş ücretsiz

Bodrum Corendon Iassos Modern Hotel- 0-16 yaş ücretsiz

Antalya Side Majesty Palm Beach- 0-13 yaş ücretsiz

Antalya Side Otium Eco Club Side 0-11 yaş ücretsiz

Kuşadası Aqualand Resort 0-12 yaş ücretsiz

Side Club Hotel Turan Prince World 0-6 yaş ücretsiz

Tatilini Ege veya Akdeniz dışında geçirmek isteyenler ise kültür turlarına katılabilir. Jolly Tur'la 10 Haziran'da çıkış yapacağınız Likya Turunda ve Klasik Karadeniz Turu'nda oda başı 100 TL indirim alabilirsiniz.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.