Jolly Tur, acentalarıyla buluştu...

Sektörün öncü kuruluşlarından olan Jolly Tur hafta sonu yurt genelindeki acentalarıya yıl sonu değerlendirme ve motivasyon toplantısı düzenledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Jolly Tur, acentalarıyla buluştu...

Jolly Tur yönetimi Antalya Sueno Hotel’s Beach Side’de Türkiye genelindeki 300 acentasının temsilcileri ve aileleri ile bir araya geldi. Organizasyonda Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar, Genel Müdür Figen Erkan ile birlikte tüm departman müdürleri de hazır bulundu.

3 günlük organizasyon çerçevesinde  2012 yılının değerlendirilip, 2013 yılına dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantılar ve özel eğlence programları düzenlendi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Jolly Tur’un giderek büyüyen bir aile olduğunu, acentelerinin de bu ailenin en önemli bireyleri olduğunu söyledi.

Sağlanan tüm başarıların tek başına değil tüm ailenin katkıları ile gerçekleştiğini belirten Mete Vardar, ’’Bundan sonra da aynı birlik, beraberlik ve güven içinde yola devam ederek, başta müşteri memnuniyeti olmak üzere tüm hedeflerde birlikte başarıya ulaşacağız’’ dedi.

 

Toplantıda 2012 yılının değerlendirmesini içeren sunumlar yapan departman müdürleri acenteler ile 2013 yılı beklentileri üzerine de görüşmeler yaptı.

 

Cumartesi günü gerçekleştirilen Side Antik Kenti ve Manavgat Şelalesi gezilerinin ardından Jolly Tur ailesi düzenlenen gala gecesinde acenteleri ile birlikte doyasıya eğlendi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.