Jolly'nin GAP turları ile Güneydoğu'nun kadim tarihine yolculuk

Jolly ile GAP sezonu açıldı. Peki, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde sizleri neler bekliyor?

18/09/2019 20:41
Jolly'nin GAP turları ile Güneydoğu'nun kadim tarihine yolculuk

Dünyanın en eski ibadet merkezini ziyaret etmek, mitolojik hikayenin izini sürmek, müze ziyaretleri sonrası tarihi hanlarıyla görenleri kendisine hayran bırakan doğal ve kültürel güzellikleri ve muhteşem tatları keşfetmeye ne dersin?

Jolly ile GAP sezonu açıldı. Peki, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde sizleri neler bekliyor?

Tüm güzellikleri bir arada yaşamak isteyenlere rota önerimiz var: Göbeklitepe, Halfeti ve Gaziantep Turu.

Göbeklitepe, Halfeti ve Gaziantep Turu planı yapanlar Jolly’nin bu turu tam size göre… Tatil severlerin birçok ilden çıkışlı ve uçaklı olarak ulaşımını sağlayacağı bu turda 1 gece ve üzeri, oda ve kahvaltı da dahil olduğu bu turun fiyatı ise 859 TL olarak belirlendi.

Medeniyetler ve kültürler beşiği Güneydoğu 

Medeniyetler ve kültürler beşiği Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en gözde şehirlerinden biri olan Mardin siz tatil severleri bekliyor.

Mardin Turu sırasında rotalar; Diyarbakır, Hasankeyf, Dara ve Mardin’i gösterirken, geçmiş dönemlere doğru yolculuğa çıkarak içinde bulunduğunuz tarihi atmosferin tadını çıkartabilirsiniz. Kısıtlı zaman içinde sınırsız doğal güzellik, kültür, heyecan ve yöresel tatlarıyla damak çatlatan Mardin’i doyasıya gezebilmek için Jolly ile birçok ilden çıkışlı Butik Mardin Turu’na katılabilirsiniz. 2 gece ve üzeri süren bu tur 1.059 TL’den başlayan fiyatlarla tatil severlere sunuluyor.

"Gap’tan Van’a Yolculuk" 

Bu aralar mutlaka gezmeliyim, görmeliyim deyip de özlemini çektiğiniz bir Doğu – Güneydoğu seyahat planınız varsa şu sıralar harekete geçmenin tam zamanı. “Gap’tan Van’a Yolculuk “ isimli tur, Doğu Anadolu’nun en güzel, belki de en geniş kültür havzası Van, keşfedilmesi gereken bir tarih hazinesi. Birçok ilden çıkışlı ve uçaklı olarak ulaşımın sağlandığı bu tura katılabilirsiniz. 5 gece ve üzeri yarım pansiyon konaklamalı olan bu tur 2.219 TL’den başlıyor.

Birçok ilden çıkışlı, uçak ve otobüs ulaşım seçeneği ile  Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ni alternatif programlarla  keşfetmeye hazır olun… Güneydoğu'nun Kadim Tarihine Jolly'nin Gap Turları ile Tanık Olun!

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.