Jolly’den Türkiye’de bir ilk! Temassız Turlar

33 yıllık geçmişiyle turizm sektörünün öncü seyahat acentesi Jolly, Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştiriyor ve Temassız Kültür Turları seyahat severler ile buluşturuyor.

10/07/2020 10:36
Jolly’den Türkiye’de bir ilk! Temassız Turlar

Türkiye’nin zengin mirasını gelecek nesillere bırakmak üzere “Mirasım Türkiye” diyerek kültür turlarında önemli çalışmalara imza atan Jolly, yeni normal kültür turu deneyimi ile Türkiye’yi birlikte keşfetmeye devam edelim diyor.

Kültür turlarında hijyen ve güvenlik önlemini üst düzeyde tutan Jolly’nin hazırladığı yeni uygulama ile turlara kendi aracınızla katılıp, özel aplikasyon ile rehberlerini dinleyebiliyorsunuz.

Şahsi araçları kullanarak izole bir tur deneyimi 

Şahsi araçlarını kullanarak izole bir tur deneyimi yaşamak isteyen misafirleri özel olarak hazırlanan temassız turlarda; bireysel kültür turu deneyimi, mobil uygulama destekli rehber anlatımı, binek araçlarına eşlik eden kılavuz tur araçları, birden fazla kişiyle seyahatin ekonomik avantajı bekliyor.

Kültür turlarına gönül vermiş Jolly, “temassız turlarımızla gelin, kaldığımız yerden Türkiye’yi birlikte keşfetmeye devam edelim. Türkiye sizi çağırıyor! “ diyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.