Jolly Tur Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi
Jolly Tur Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, tatil rotasını halen çizmemiş olan gezginler için ‘Geçken Rezervasyon’ kampanyasını başlattı.

Türkiye’de bir ilk olan bu kampanya ile erken rezervasyon fırsatını kaçıran tatilciler, yüzde 35’e varan indirimlerle yaz döneminde Ege, Akdeniz ve Kıbrıs otellerinin yanı sıra yurtdışı, kültür ve gemi turlarında bütçelerini sarsmadan seyahat etme imkânı bulacaklar.
Jolly Tur’un tatilseverlere özel bir diğer kampanyası ise, Bonus’lulara özel. 16 Temmuz 2018’e kadar Jolly Tur’dan yapılan 2.000 TL ve üzeri harcamaya Bonus’a özel 100 TL bonus hediye fırsatı sunuluyor.
Fırsatları kaçırmayın
Ayrıca Jolly’nin, 12 Temmuz - 30 Eylül 2018 tarihleri arasında Kıbrıs’taki tüm otel konaklamaları için Türk Hava Yolları uçuşlarında 241 TL’den başlayan ve seçili Kıbrıs otellerinde Pegasus Havayolları ile belirtilen uçuşlarda 199 TL’den başlayan uçak kampanyaları da mevcut. Cazip fiyatlı uçak kampanyalarından yararlanmak için son gün, 9 Temmuz 2018.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: