Jolly'den bayramda Büyük Orta Avrupa Turu

Tarihin en derin ve olağanüstü doğasıyla bezeli olan Kösice, Budapeşte, Viyana, Prag ve Salzburg’da Ortaçağ’a yolculuk yapmayı planlıyorsanız, Jolly’nin Ramazan Bayramı’nda düzenleyeceği Ramazan Bayramı Büyük Orta Avrupa Turu tam size göre.

13/05/2019 12:18
Jolly'den bayramda Büyük Orta Avrupa Turu

Tatil severlerin bu turda ilk rotası Kösiceolacak. Şehir turunun ardından tatil severleri Budapeşte karşılayacak. Kentin yüzlerce yıllık öyküsünü dinlemek ve kalenin tepesinden ışıklarla bezenmiş muhteşem manzarayı izlemek için Budapeşte Kalesi’ne çıkın.

Gözlerinizi kırpmadan izlemek isteyeceğiniz güzellikler bunlarla sınırlı değil kuşkusuz. Erszebet Köprüsü, Gellert Tepesi, Balıkçılar Kulesi, St. Mathias Katedrali, Zincirli Köprü, Tarihi Opera Binası, Kahramanlar Meydanı; sizi tarihin güzellikleriyle buluşturacak.

Viyana şarkıları eşliğinde unutulmaz anlar

Ardından yönünüzü Peşte’ye çevirin. Budapeşte’de Buda ve Peşte yakalarını en güzel açılardan fotoğraflama fırsatının ardından Peşte’de güzel barlardan birine oturun ve geleneksel Macaristan içeceklerini yudumlayın.

Viyana… Opera, üniversite, Parlamento Binası, Tiyatro, Prater, Holfburg ve Müzeler bölgesi görülecek yerler arasında. Viyana’nın eğlence merkezi olan GrinzigTepeleri’ne gidilerek bölgenin en sevilen restoranlarından birinde kemanlar, akordeonlar ve Viyana şarkıları eşliğinde unutulmaz anlar yaşayacaksınız.

Masal şehir Prag

Prag… Panoramik şehir turunda Küçük Mahalle, Charles IV. Köprüsü, Eski şehir Meydanı ve Astronomik Saat Kulesi’ni mutlaka ziyaret edin. Prag’ı ortadan ikiye bölen ve şehre hayat veren kanallarıyla meşhur Vltava Nehri üzerinde masal şehir Prag’ın gündüz ve gece görüntülerini, Panama ve Süveyş Kanallarına benzeyen kanal geçişleri ile birlikte unutulmaz bir gece yaşayacaksınız.

17’nci ve 18’nci yüzyılda Avrupa sosyetesinin ve devlet adamlarının uğrak şehri olan Karlovy Vary’nin eşsiz tabiatı içinde, yan yana inşa edilmiş onlarca muhteşem sarayı, Atatürk’ün 1918 yılında kaldığı oteli, Dvorak’ın Mozart’ın, Goethe’nin Beethoven’ın, Rus Çarı Büyük Petro’nun ve Petro’nun ve Puşkin’in evlerini gördükten sonra 12 farklı suyun çıktığı termal galerilerde ziyaret edilecek yerler arasında.

Tatil severlerin bu turda ilk rotası Salzburg olacak

Tatil severlerin bu turda ilk rotası Salzburg olacak. Avrupa’nın en güzel yerlerinden biri olan Göller Bölgesi’nin kendine has mimarisi ve eşsiz doğasını birleştiren kasabalarını görme fırsatı bulacaklar. Bununla birlikte Avusturya’nın en güzel köylerinden biri olan Hallstatt, Salzach Nehri’nin ikiye böldüğü, klasik müziğin büyük ismi Mozart’ın Şehri, Arnavut kaldırımlı sokakları, Mozart’ın Evi, Mirabell Sarayı’nın barok bahçesi de görülecek yerler arasında.

7 gece 8 gün sürecek olan bu seyahatin başlangıç fiyatı ise, 429 Euro olarak belirlendi. Çok avantajlı fiyatı ve üstelik 3 ekstra turun da dahil olduğu bu turda Göller Bölgesi, Hallstatt ve Salzburg Turları da Jolly’den size hediye.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.