Jolly'den 10 sonbahar keşif rotası

Jolly, harika manzaralarıyla sizi büyüleyecek 10 sonbahar keşif rotasını ve konaklama alternatiflerini belirledi.

24/09/2022 13:35
Jolly'den 10 sonbahar keşif rotası

Yaz tatilinin sona ermesiyle en popüler destinasyonları keyfine vararak keşfedebilir, huzurlu ve ruhunuzu dinlendirecek bir mola verebilirsiniz. Jolly, harika manzaralarıyla sizi büyüleyecek 10 sonbahar keşif rotasını ve konaklama alternatiflerini belirledi.

İsterseniz İstanbul’a yakın hafta sonu otelleri, isterseniz hala deniz tatili yapabileceğiniz Ege ve Akdeniz kıyıları! Üstelik Jolly’de ön ödemesiz rezervasyon fırsatıyla dilerseniz hiç ödeme yapmadan yerinizi ayırtabilir, ani değişiklikler için kesintisiz iptal hakkınızı kullanabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan bir çanta ve rota! 

1. İğneada: Kırklareli’nin longoz ormanı ve gölleriyle ünlü cenneti İğneada, kano ve trekking gibi doğa aktiviteleri için muhteşem bir seçenek.

2. Sapanca: İsterseniz ailenizle isterseniz romantik bir tatil olarak değerlendireceğiniz Sapanca’da göl manzarası ve eşsiz doğası ile huzur dolu bir tatil sizi bekliyor.

3. Abant: Dört mevsimin farklı güzelliklerde yaşandığı Abant’ta, ruhunuzu dinlendirirken sosyal medya hesaplarınız için tablo gibi fotoğraflar çekebilirsiniz!

4. Ağva: Şehre hem yakın hem uzak bir durak! Konumuyla cezbeden Ağva’da güne leziz bir köy kahvaltısıyla başlayıp Göksu Nehri’nde gezintiye çıkabilirsiniz.

5. Bursa: Bursa için farklı bir rehber yapsak yeridir. Her köşesinde farklı bir tarih, farklı bir lezzet var. Tirilye, Mudanya, Gölyazı, İnegöl, İznik ve Cumalıkızık… Dilediğiniz yeri seçin ve muhteşem bir hafta sonu kaçamağına hazırlanın!

6. Kapadokya: Peri masalında gibi hissedeceğiniz Kapadokya, doğa ve tarihin oluşturduğu nadide destinasyonlardan birisi. Açık hava müzesi, Peri Bacaları, kiliseler ve sıcak hava balonu ile muhteşem manzaralarla karşılaşacaksınız.

7. Termal Oteller: Mersin’den Denizli’ye, Kızılcahamam’dan Balıkesir’e… Size en yakın noktalarda tüm yılın yorgunluğunu atacağınız, şifa ve huzur dolu bir tatil sizi bekliyor.

8. Mersin: Denize girmenin en keyifli olduğu zaman Eylül ayı diyorsanız; tertemiz plajları, keşfedilmeyi bekleyen koyları, leziz yemekleriyle Mersin, deniz tatilinden vazgeçmeyen seyahatseverleri bekliyor.

9. Antalya ve Muğla: Türkiye’nin en güzel mavilerine şahit olacağınız, birbirinden güzel koylar ve manzaralar sizi bekliyor! Dilerseniz Ölüdeniz yada Kelebekler Vadisi… Dilerseniz Side yada Kemer. Sonbaharda denizin tadını çıkarmak için tek yapmanız gereken yola çıkmak olacak.

10. Kaz Dağları: Çanakkale ve Balıkesir’e yayılan, eski adıyla İda Dağları, yemyeşil doğasıyla ferah bir nefes almak için muhteşem bir seçenek. Doğanın kalbinde hissedeceğiniz bungalov deneyimini de Kaz Dağları’nda yaşabilirsiniz!

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.