Jolly 299 TL'ye Kıbrıs'a götürüyor

2020 yılına müthiş bir Kıbrıs kampanyası ile başlayan Jolly, bu sene herkesi Akdeniz’in incisi olan adaya davet ediyor.

19/02/2020 20:50
Jolly 299 TL'ye Kıbrıs'a götürüyor

Her mevsiminin ayrı bir güzel olduğu Kıbrıs, tatil fırsatını en güzel şekilde değerlendirmek isteyenler için favori destinasyon seçeneklerinden biri olarak cazibesini koruyor. 2020 yılına müthiş bir Kıbrıs kampanyası ile başlayan Jolly, bu sene herkesi Akdeniz’in incisi olan adaya davet ediyor.

27 Şubat 2020 tarihine kadar yapacağınız Kıbrıs otel rezervasyonlarınızda, tüm Türkiye’den Kıbrıs Ercan Havalimanı’na gidiş dönüş uçak bileti ve Kıbrıs Ercan Havaalanı'ndan gidiş dönüş otel transferleri 299 TL’den başlayan fiyatlarla sadece Jolly’de!

Kampanyanın geçerli olduğu oteller

Kampanyanın geçerli olduğu Elexus Hotel Resort, Limak Cyprus Deluxe Hotel,  Kaya Artemis Resort , Nuhun Gemisi Deluxe Hotel, Cratos Premium Hotel, Acapulco Resort Convention Spa Hotel, Concorde Luxury Resort, Lord’s Palace Hotel, Merit Crystal Cove Hotel, Merit Park Hotel, Salamis Bay Conti Hotel ve Kaya Palazzo Resort’de 1 Nisan-31 Ekim arasında yapacağınız minimum 4 gece ve üzeri konaklamalarınız için bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Kampanyaya katılım için son tarih 27 Şubat!

Kampanya Jolly Tur merkez ofisleri ve yetkili acentelerinden, 444 0 644 nolu çağrı merkezinden yapılacak rezervasyonlar ile www.jollytur.com‘dan yapılacak başvurularda geçerlidir.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.