Jet2.com ilk Liverpool-Bodrum uçuşunu gerçekleştirdi

Milas-Bodrum Havalimanı, Jet2.com’un Liverpool’dan gerçekleştirdiği ilk uçuşla yeni bir sezonun kapılarını açtı. TAV Havalimanları tarafından işletilen havalimanı, Jet2.com’un Bodrum’a olan uçuşlarının başlangıcını coşkuyla karşıladı.

10/05/2024 15:51
Jet2.com ilk Liverpool-Bodrum uçuşunu gerçekleştirdi

Jet2.com’un B738 tipi uçağıyla gerçekleştirilen LS3211 sefer sayılı uçuşuyla birlikte 154 İngiliz yolcu Bodrum’a ulaştı. Yolcular, terminalde çiçeklerle ve hoş geldiniz tebrikleriyle karşılandı. Jet2.com, sezon boyunca Milas-Bodrum Havalimanı’ndan 11 farklı destinasyona karşılıklı uçuş gerçekleştirecek.

Havalimanı, 2024 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre dış hatlarda yüzde 17 artışla 28 bin 216 yolcuya hizmet verdi. Toplam yolcu sayısı ise geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 15 artışla 249 bin 716 oldu.

Milas-Bodrum Havalimanı'na, toplamda 51 havayolu, 36 ülkeden ve 71 farklı destinasyondan karşılıklı uçuşyor

Jet2.com’un Bodrum’a gerçekleştireceği uçuşlar arasında Belfast, Birmingham, Bristol, Edinburgh, East Mıdlands, Glasgow, Leeds, Liverpool, Manchester, New Castle ve Stansted gibi popüler destinasyonlar bulunuyor. Sabah'ta yer alan habere göre şirket, 3 Kasım tarihine kadar sürecek sezon boyunca toplamda 793 uçuş gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Milas-Bodrum Havalimanı, toplamda 51 havayolu ile 36 ülkede 71 farklı destinasyona karşılıklı uçuş düzenleyerek Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri haline gelmiştir. Yılın ilk çeyreğinde yaşanan artışlar, havalimanının uluslararası arenadaki güçlü konumunu daha da pekiştirmektedir.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.