İzmir'e JET2 Holdiays müjdesi

Daha önce Antalya, Bodrum ve Dalaman’a uçan İngiltere’nin en önemli hava yolu ve turizm şirketlerinden JET2 Holdiays, 2019 yılında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na uçmaya başlayacak.

12/11/2018 06:50
İzmir'e JET2 Holdiays müjdesi

İngiltere'nin başkenti Londra'da 5-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen WTM Londra Turizm Fuarı'ndan İzmir'e JET2 müjdesi geldi. Hürriyet Yazarı Ayçe Bükülmeyen köşe yazısında, İngiltere’nin en önemli hava yolu ve turizm şirketlerinden JET2 Holdiays’in 2019’dan itibaren İzmir’e direkt uçuşlar başlatacağını yazdı.

Önce Antalya, Bodrum ve Dalaman, şimdi İzmir

TÜROFED Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler konuyla ilgili olarak, "Londra WTM’de bir araya geldiğimiz JET2 Holidays CEO’su Steve Heapy, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile yaptığımız görüşmeler sonucu daha önce Antalya, Bodrum ve Dalaman’a uçan JET2 Havayolları, 2019 yılında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na uçmaya başlayacak.

Steve Heapy, İzmir’e 2019 yılında daha önce sekiz olarak planlanan haftalık uçuş sayısını artırarak 10’a çıkaracaklarını müjdeledi. İzmir, üç saatlik sürede 54 ülkeye ulaşabilecek mesafede bir şehir. Direkt uçuşlar şehrimiz ve bölgemiz için önemli avantaj sağlayacak. Türk Hava Yolları başta olmak üzere diğer hava yolu şirketlerinin de İzmir’e direkt seferler koymasını istiyoruz" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.