İTO Başkanı: Otel fiyatlarımız ucuz

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, "Bu yıl turist sayısında 14 milyonu yakalayacağımızı öngörüyorum. Buna bağlı olarak geçen yıl İstanbul'da fiyatlarımız yüzde 11 arttı ama, hala 5 yıldızlı otel fiyatlarımız Avrupa ölçeğine göre ucuz" diye konuştu.

16/03/2019 14:13
İTO Başkanı: Otel fiyatlarımız ucuz

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Atatürk Havalimanı'nın fuar merkezi yapılması fikrini doğru bulduklarını, ancak bunun için bir dönüşüm yapılması gerektiğini belirterek, "Oradaki bütün holler, hemen bugünden yarına kullanılabilecek durumda değil.

Statik anlamda da fiziki anlamda da. Hem bazı hollerin dönüşmesi hem bazı ilave hollerin yapılması lazım. Biz İstanbul Dünya Ticaret Merkezi olarak oraya katkı vermeye hazırız" dedi.

OTEL FİYATLARIMIZ UCUZ

İstanbul'da çok önemli turizm yatırımları bulunduğunu belirten Avdagiç, geçen yıl 13.4 milyon ziyaretçi ağırlandığını aktararak, "Bu yıl 14 milyon kişiyi yakalayacağımızı öngörüyorum. Buna bağlı olarak geçen yıl İstanbul'da fiyatlarımız yüzde 11 arttı ama hala 5 yıldızlı otel fiyatlarımız Avrupa ölçeğine göre ucuz" diye konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.