ITM Polonya'ya Wezyr Holidays imzası...

Varşova’da bu yıl ikincisi düzenlenen, Turizm ve Kültür Bakanlığı’nın da desteklediği International Travel Market (ITM) Fuarı’na Wezyr Holidays, toplam 320 m2’lik stand alanı ile Türkiye ve Mısır’dan 37 otele ev sahipliği yaptı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
ITM Polonya'ya Wezyr Holidays imzası...

Polonya’da 1999 yılında kurulan bulunduğu pazarda Türkiye destinasyonunun lider markası olan Wezyr Holidays, kuruluşundan bu yana büyümesini istikrarlı bir şekilde sürdürüyor. Pazarda bilinirliği en yüksek ve itibarlı tur operatörlerinden biri durumuna yükselen Wezyr Holidays, Türkiye Turizm ve Kültür Bakanlığı’nın da desteklediği International Travel Market (ITM) Fuarı’na katıldı.

Fuarda Türkiye ve Mısır’dan 37 otele ev sahipliği yaparak katılan Wezyr’in,  geçen yıla göre katılımcılarında yüzde 60, toplam ziyaretçilerinde de de yüzde 32 artış gerçekleşti. Toplam 6 bin 439 ziyaretçi ile buluşulan fuar sırasında Wezyr’in yeni destinasyonu Bulgaristan ve KOS da tanıtıldı. Wezyr Holidays’in 2011 yılından itibaren uygulamaya başladığı yeni konsepti ‘Wezyr Family’ yolcular ve acentelerden yoğun ilgi gördü.

OTI’nin 20’inci yılı da kutlandı...

Oti Holding bünyesinde faaliyet gösteren Wezyr’in geleneksel yaza başlangıç partisinde holdingin sektöre girişininin 20’inci yılı da kutlandı. ‘Premiera Lata 2012’ teması ile sezona başlangıç yapan Wezyr’in kutlamasına, satış acenteleri, havayolu şirketleri, resmi ve sivil turizm organizasyonları, medya partnerleri katıldı.

Polonya’nın ünlü sunucularından Tomasz Kammel’in sunuculuğunu yaptığı partide 1450 kişi ağırlandı. Sevilen müzik grubu IRA şarkılarıyla katılımcıları coşturdu ve Roma Tiyatrosu’nun oyuncuları çeşitli gösterilerle partiyi renklendirdi.

Wezyr Holidays Genel Direktörü Kaan Ergün, OTI Holding’in de 20. yılını kutladığı 2012 yılında, Polonya’nın 10 havalimanından toplam 7 destinasyona operasyon düzenleyerek yaklaşık 150.000 pax’lık bir operasyon hedeflediğini söyledi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.