ITB Berlin’de Haiti için büyük kampanya...

Bu yılın ITB hayırsever kampanyası, Haiti´de felakete yol açan deprem kurbanları ve Haiti´nin yeniden yapılandırılması için yapılacak. Toplanan para aslında bu yıl ITB´de partner ülke konumunda olan Türkiye´ye gidecekti, fakat Türkiye bu hakkından Haiti için feragat etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
ITB Berlin’de Haiti için büyük kampanya...

Karayip Adaları Turizm Örgütü, ITB Berlin ve Rhino Design´in de desteğiyle Berlin´deki büyükelçiliği tarafından temsil edilen Haiti, yıllın en büyük turizm fuarına katılacak. Bunun yanısıra 11 Mart Perşembe günü salon 4.1´deki orta holde saat 12:15 ila 13:00 arasında “Haiti´de sürdürülebilir turizm için gelişim perspektifleri” konusunda bir çalıştay düzenlenecek. Katılanların arasında Almanya´daki Haiti Büyükelçisi Jean-Robert Saget ve Alman Teknik İşbirliği Cemiyeti (GTZ)´ten temsilciler olacak.

 

Bu yılın ITB hayırsever kampanyası, Haiti´de felakete yol açan deprem kurbanları ve Haiti´nin yeniden yapılandırılması için yapılacak. Toplanan para aslında bu yıl ITB´de partner ülke konumunda olan Türkiye´ye gidecekti, fakat Türkiye bu hakkından Haiti için feragat etti. (tourexpi)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.