İsveç pazarında 'Aslan payı' Muğla'nın...

Muğla turizmi için yeni bir pazar oluşturmak, turizmde çeşitliliği artırarak sezonun genişlemesini sağlamak amacıyla; Muğla Valisi Fatih Şahin, Dalaman Hava Limanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç ve Alo179 Turizm Danışma ve Çağrı Merkezi görevlisi Arzu Akça İsveç’te "Üçüncü yaş grubunu" hedefleyen Senior Fuarı’na katıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İsveç pazarında 'Aslan payı' Muğla'nın...

Fuar etkinliğinin yani sıra, sektörün büyük oyuncularından TUI - Stockholm merkezi ile de oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantı, Vali Şahin başkanlığında, Hamdi Güvenç, TUI AG Hüseyin Baraner ve TUI İskandinav ülkeleri Product&Content direktörü Tor Claussen arasında gerçekleşti.

Toplantının ana amacı, tüm İskandinav ülkelerinden Muğla bölgesine talebin artması için gereken şartların belirlenmesi ve TUI Stockholm ofisiyle iş bağlantılarının sağlamlaştırılması olarak belirlendi.

Başarı ile sonuçlanan görüşmeler sonucu, nisan ayı içinde özellikle İskandinav ülkelerindeki çalışan yüksek sayıda seyahat satış ofisi görevlilerini Muğla bölgesini tanımaları amacıyla info tanıtım gezi planı yapılmasına, bunun yanı sıra Muğla'ya ziyaretçi sayısını artırılmasına yönelik İskandinav ülkelerinde büyük bir tanıtım kampanyasının hazırlanmasına karar verildi.

Muğla Valisi Fatih Şahin, TUI'nin Muğla destinasyonunu çok önemsediğini bildirerek, yapılacak ortak faaliyetlerde Bodrum ve Dalaman bölgesine aynı güçle destek vereceği sözünü TUI'den bizzat almış oldu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.