İşte Voyage Bodrum'un yeni ismi ve işletmecisi

Mülkiyeti Bodrum Belediyesi'ne ait olan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un sahibi olduğu Voyage markasıyla işletilen otel 10 yıllığına Anadolu Hotels Grubu tarafından kiralanmıştı. Grup oteli yeni markasıyla işletmeye başlıyor.

30/03/2023 13:00
İşte Voyage Bodrum'un yeni ismi ve işletmecisi

Muğla Bodrum Bardakçı Koyu’nda yer alan ve uzun yıllar Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un sahibi olduğu Ersoy Otelcilik’in Voyage markasıyla işlettiği 5 yıldızlı otel tesisi, Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen geçtiğimiz Aralık ayında düzenlenen ihaleyle 10 yıllığına kiraya verilmişti.

10 yıllığına 234 milyon liraya kiralanmıştı

10 yıl süre için 120 milyon TL muhammen bedelle açık arttırma usulü yapılan ihaleyi aylık 1 milyon 950 bin+KDV teklif veren Anadolu Hotels Grubu almıştı. Kiraya, her yıl ÜFE (Üretici Fiyat Endeksi) oranında artış yapılacak. Böylece 120 milyon muhammen bedelle ihaleye çıkan tesis, 10 yıllığına 234 milyon lira +KDV bedelle kiralanmıştı.

Prive Hotel Bodrum adıyla işletilecek

Anadolu Hotels Grubu kiraladığı oteli yeni oluşturduğu Prive Hotels markasıyla işletecek. Voyage Bodrum tesisinin yeni ismi Prive Hotel Bodrum oldu.

Yeni ismiyle yaz sezonuna 20 Nisan'da girecek

Voyage Bodrum olarak uzun yıllar misafir memnuniyeti misyonu ile vizyonunu şekillendirmiş tesis, 2023 yılı yaz sezonuna, 20 Nisan'da yeni ismi olan Prive Hotel Bodrum ismi ile girecek.

Voyage Bodrum'un yönetim kadrosu devam edecek

Misafir memnuniyeti ve hizmet kalitesinin üst düzey olduğu bu tesiste, eski işletmede yer alan yönetim kadrosu ve diğer personeliyle yine turizm sektöründe fark yaratmak üzere çalışmalarını tamamlamış bulunuyor.

150 odalı, sadece 16 yaş üstü misafir kabul ediyor

Eskiçeşme Mahallesinde, Bodrum’un en güzel koylarından birine sahip olan Bardakçıda konumlanan Prive Hotel Bodrum’un 150 oda ve 300 yatak kapasitesi bulunuyor. Sadece 16 yaş üstü yetişkinlere hizmet verecek olan tesis 20 Nisan 2023 tarihi itibari ile ilk misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Anadolu Hotels'in 3 oteli var

Anadolu Hotels’in bünyesinde Bodrum’da Anadolu Hotels Bodrum Gümbet, Ankara’da Anadolu Hotels Esenboğa Thermal ve Aydın’da Anadolu Hotels Didim Club ismiyle otelleri bulunuyor


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.