İstanbul'un yeni cazibe merkezi, Artemis Marin Princess...

İstanbul’a en yakın tatil merkezlerinden biri olan Kumburgaz Artemis Marin Princess ile cazibe merkezi haline geliyor. Artemis Marin Princess yeni yüzüyle hem havalimanına yakın olma özelliğini taşıyor hem de konuklarına güneşle deniz keyfini bir arada sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İstanbul'un yeni cazibe merkezi, Artemis Marin Princess...
Eylül ayında resmi açılışı gerçekleştirilecek olan Artemis Marin Princess turizm mevsimine girilmesiyle birlikte gelen yoğun talepler doğrultusunda 14 Mayıs itibariyle konuklarını ağırlamaya başladı. İçkale Grubu tarafından 7 milyon dolar yatırım yapılarak baştan aşağı yenilenen Artemis Marin Princess misafirlerine hem resort otel rahatlığını hem de business otel olma ayrıcalığını sunuyor.
35 yıllık  profesyonel deneyimi ile  Artemis Marin Princess’ta Genel Müdür olarak görev alan  Tahir Akarsular “ Artemis Marin Princess Hotel’in bölgeye büyük prestij ve katma değer kazandıracağını, özellikle 2011 yılında yapacağı işletim modeli ile bölgenin en önemli markası olmasını amaçladıklarını” bildirdi.

Şehir merkezine yakınlığı ve Atatürk Havalimanı’na 35 km mesafede olması sebebiyle özellikle tercih sebebi olan Artemis Marin Princess, tamamen tazelenmiş yüzü, yenilenen alt yapısı ve profesyonel ekibi otelcilikte hizmet anlayışına yeni bir soluk getiriyor.

Toplamda 916 yatak kapasitesine sahip olan Artemis Marin Princess’ta 301 adet standart oda, 60 triple oda, 25 junior suit ve 4 adet grand suit bulunuyor. Engelli konukları için de 3 adet odanın özel olarak dekore edildiği Artemis Marin Princess, konuklarının A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarına hitap ediyor.

Artemis Marin Princess’ta 1500 m2 alana kurulan sağlık ve güzellik merkezinde; Türk hamamı, jakuzi, sauna, masaj ve kese gibi geleneksel hizmetlerin yanı sıra, aromaterapi ve bitki banyosu gibi tüm dünyada kabul gören alternatif tıbbı destekleyici sağlık hizmetleri de sunuluyor. Otelin fitness, aerobik ve step gibi klasik aktiviteler için hazırlanan spor salonunda özel eğitmenler yönetiminde Yoga ve pilates dersleri de veriliyor.

1’i kapalı ve 1’i de çocuk havuzu olmak üzere toplamda 4 yüzme havuzu ile yaz-kış havuz keyfi sunulan otelde 2 adette kaydırak bulunuyor. Denize sıfır konumda ve iskelesi bulunan Artemis Marin Princess’ın plajı, Marmara denizinin en temiz koyları arasında yer alıyor. Sıcak yaz günlerinde havuz ve deniz keyfiyle serinleyen konuklar otelin iskelesinde yer alan La Bohem barında içeçeklerini yudumlama fırsatı buluyor. Zengin içecek menüsünün yanı sıra eşsiz mutfağıyla da konuklarına birçok seçenek sunan Artemis Marin Princess’ta sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği için açık büfe hizmeti veriliyor. Otelin a la carte restoranı Golden Restaurant’ta ise dünya mutfaklarından eşsiz lezzet örnekleri sunuluyor.

ARTEMİS’TE İŞ TOPLANTILARI DA TATİL KONFORUNDA…

Resort otel konforunu Business otel uzmanlığıyla birleştiren Artemis Marin Princess fuar alanları ve havalimanına yakınlığıyla seminer, toplantı ve kongrelerin cazibe merkezi oluyor. Artemis’in teknolojik altyapı ile donatılmış 10 adet fonksiyonel toplantı salonu bulunuyor. Uzman kadrosu ve profesyonel hizmetleriyle iş toplantılarını tatil konforunda sunan Artemis Marin Princess, kaliteli hizmet-uygun fiyat mottosuyla müşterilerinin çözüm ortağı oluyor. Artemis Marin Princess’te fiyatlar 90-120 Euro arasında değişiyor. (SHF)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.