İstanbul'un ünlü oteline Katarlı talip

Ünal Aysal'ın şirketinin, banka borcu yüzünden icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'a, Katarlılar talip oldu

17/10/2019 09:42
İstanbul'un ünlü oteline Katarlı talip

Ünal Aysal'ın sahibi olduğu şirket bir bankaya olan borcundan nedeni ile icralık olan 'Hotel Les Ottomans icralık olmuştu. 'Hotel Les Ottomans'a, Katarlı bir şirket talip oldu.  Otelin ihalesi 7 Kasım'da gerçekleşecek. Türk ve Katar ortaklı 'HBK Referans Holding' de ihaleye katılacak.

7 bin 980 metrekare alan üzerine kurulu

Milliyet’in haberine göre,  İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'nün 2018/3897 E. Sayılı dosyasında yapılan kıymet takdirinde 440 milyon değer biçilen otel, yaklaşık 7 bin 980 metrekare alan üzerinde yer alıyor. Konumu, büyüklüğü ve Boğaz'a hâkimiyeti, kıymet takdirini etkileyen etkenler olarak bildirildi.

"Katarlı ortaklarım burayı çok istiyor"

HBK Referans Holding'in Türk ortağı Servet Uçar, şimdiye kadar dosyayla çok az kişinin ilgilendiğini belirterek, "Dosyadan suret aldık ve teminat mektuplarını hazırladık. Katarlı ortaklarım burayı çok istiyor ve ihaleye gireceğiz.

İhale tarihine kadar, ihaleden önce alacaklı ile borçlu anlaşıp ihale ertelenmezse ya da düşürülmezse, biz bu ihaleye girmek için her türlü hazırlığımızı yaptık. ihaleyi aldığımız taktirde boğazın incisi Les Ottomans Hotel için dünyaca ünlü bir otel markası ile iş birliği yapacağız'' şeklinde ifadelerde bulundu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.