İstanbul'un mis kokulu festivali İzmir'e transfer oldu

Türkiye'nin en yaratıcı çiçekçilerini ve butik tasarımcıları bir araya getiren Floralfest, ilk kez Floralfest Wedding konseptiyle 9-10-11 Kasım tarihlerinde İzmir Arena’da gerçekleşecek.

11/10/2018 11:53
İstanbul'un mis kokulu festivali İzmir'e transfer oldu

Çiçeklerin büyüleyici renkleriyle tasarımı buluşturan Floralfest, İzmir’e özel Floralfest Wedding konseptiyle rüya gibi bir düğün yaratmak isteyenlere renkli bir dünya sunmaya hazırlanıyor.

İzmir Ticaret Odası desteği ile 9-10-11 Kasımtarihlerinde İzmir Arena’da ziyaretçilerini ağırlacak olan Floralfest Wedding; yeni evlenecek çiftlerin hayal gibi bir düğünü yaratabilmeleri için Türkiye’nin en iyi çiçek sanatçılarını, gelinlik tasarımcılarını, etkinlik, prodüksiyon ve catering firmalarını bir araya getiriyor.

Gelin adayları ve nedimeler kendi buketlerini hazırlayacak

Gelin adaylarının özel günlerini mükemmel kılacak detayları bulabilecekleri festivalin programında; doğru gelinlik seçiminde dikkat edilmesi gerekenlerle gelin saç-makyajında yapılması gerekenlerin konuşulacağı söyleşilerin yanı sıra gelin adaylarının hayallerindeki düğün gecesinin vazgeçilmezi düğün organizasyonunun dikkat edilmesi gerekenlerin konuşulacağı söyleşiler de gerçekleşecek.

Gelin adaylarının ve nedimelerinin kendi buketlerini hazırlayacağı atölyelerinde yer aldığı festivalde düğün pastası tadımlarıyla pasta seçmeninpüf noktalarının konuşulacağı söyleşiler ve fotoğraf çekimi atölyeleride gerçekleşecek.

Yeni evlenecek çiftlere ilham vermeyi amaçlayan festival ziyaretçilerine gün boyu çiçek performansları ve  müzik eşliğinde rüya gibi ve ile dopdolu 3 gün yaşayacak.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.