İstanbul'u zamansız yaşatan otel

İstanbul’un en eski ve en köklü semtlerinden Fındıkzade’de yer alan All Seasons Hotel İstanbul, sınırsız misafir memnuniyetini ilke edinen hizmet anlayışıyla yaklaşık 20 yıldır hizmet veriyor.

29/07/2019 20:27
İstanbul'u zamansız yaşatan otel

İstanbul’un en eski ve en köklü semtlerinden Fındıkzade’de yer alan All Seasons Hotel İstanbul, sınırsız misafir memnuniyetini ilke edinen hizmet anlayışıyla yaklaşık 20 yıldır hizmet veriyor. Konuklarına daha iyi hizmet vermek için kapsamlı bir renovasyon geçiren oteli, All Seasons Hotels  Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Toploğlu, Turizm Aktüel okurlarına tanıttı.

Otelinizi  ana hatlarıyla tanıtır mısınız?

Dünyanın en önemli ve en çok ziyaret edilen şehirlerinden biri olan İstanbul’da yer alan All Seasons Hotel, tarihi Sultanahmet Yarımadası’nın eski sur içi diye tabir edilen bölgesinde  bulunuyor.

Otelimizin kapısından dışarı adım attığınızda, hem tarihi İstanbul’u, hem de modern İstanbul’u aynı anda görmek ve yaşamak şansına sahip olursunuz. İsminden de anlaşılabileceği gibi All Seasons Hotel’de, hem İstanbul’u, hem de otelimizi her mevsim farklı güzellikleriyle  yaşayabilirsiniz. 20 yıllık konaklama tecrübesiyle All Seasons Hotel, misafirlerine kendilerini  evlerinde hissettiriyor.

All Seasons Hotel’i diğer otellerden farklı kılan ana unsurlar nelerdir?

Otelimizin en önemli özelliklerinden bir tanesi, misafir memnuniyetine  verdiği önemdir. Konuklarımızı güler yüzle, sıcak bir şekilde karşılamak, taleplerine karşı hassas davranmak, kaliteli hizmet sunmak ve otelimizden memnun bir şekilde ayrılmalarını sağlamak, ana hizmet ilkelerimizdir. Sorumluluğumuzun ve konuklarımızın memnuniyetinin öneminin bilincinde olarak, en iyi hizmeti sağlamak için çalışıyoruz.

Kapalıçarşı ve Laleli bölgesine çok yakın bir mesafede yer alan otelimiz, İstanbul’un tüm merkezi noktalarına ulaşım avantajı taşıyor.

Otelinizin odalarından bahseder misiniz?

Otelimizde ve odalarımızda yaptığımız renovasyon çalışması, geçtiğimiz aylarda sona erdi. Odalarımızda misafirlerimizin rahat etmesi açısından boyadan apliğe, yataktan yatak başlıklarına, tekstil ürünlerinden banyolara, her türlü yeniliği yaptık.

Misafirlerimizin rahatı için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp, onların beklentilerine cevap verebilecek şekilde gerekli konforu ve rahatlığı sağladık. 4 yıldız statüsünde hizmet veren otelimizde, 1 Junior Suite, 1 Family Suit 4 Standart Aile Odası, 61 Standart ve 3 Deluxe ile toplamda 70 oda yer alıyor. Otelimizde ayrıca, 40 kişilik bir toplantı salonu bulunuyor.

All Seasons Hotels  Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Toploğlu, önetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun Topaloğlu ve All Seasons Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Sami Topaloğlu.

Misafirlerinizin hizmetine sunduğunuz restaurant ve diğer hizmet hakkında bilgi verir misiniz?

Otelimizde geleneksel Türk mutfağı ve uluslararası mutfaklara ait en özel lezzetler zarif servis ediliyor. Restaurantımızda sabah zengin açık büfe kahvaltı ile güne başlayıp, günün geri kalanında ise ala carte ve set menülerimizin tadına varılabilecek ideal bir ambians sağlanıyor.

Ayrıca konuklarımız 40 kişilik toplantı salonumuzda en verimli toplantıları gerçekleştirebilir, terasımızda nargile keyfi yapabilirler. Otelimizde misafirlerimize ayrıca; sauna, Türk Hamamı ve masaj salonumuzla hizmet veriyoruz. Temel amacımız, misafir memnuniyetini en üst seviyede sağlamak ve kaliteyi kalıcı kılmaktır.

Son olarak eklemek istedikleriniz var mı?

All Seasons Hotel İstanbul’ un misafirlerine sunduğu hizmetin ve kalitenin hiçbir şeyden ödün verilmeden yansıtılacağını belirtmek isterim. Ayrıca Haziran 2019’da All Seasons Luxury Suites’i misafirlerimizin hizmetine sunduk.

Türkiye turizminin gelişmesi için yapılması gerekenleri de;

G üç birliği içinde olmak,

Ü üstümüze düşeni en iyi şekilde yapmak

Ç alışmak (Ama Çok)

L af kalabalığını bırakmak

Ü stesinden gelmek

şeklinde özetlemek istiyorum.

Mustafa Topaloğlu kimdir?

1976 yılında İstanbul’da doğdum. Evli ve iki kız çocuğu babasıyım. 1998 yılında Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldun. 2006 yılında’da Marmara Üniversitesi’nde uluslararası işletmecilik üzerine yüksek öğrenimimi tamamladım.

Aile şirketi yönetim kurulu üyesi olarak turizm, gayrimenkul, inşaat ve otomotiv sektörlerinde  ticari faaliyetlerimize devam ediyoruz. All Seasons Hotels  Yönetim Kurulu Üyesi  olarak görevimi sürdürmekteyim. Ayrıca Türkiye Otelciler Birliği’nde (TÜROB), MÜSİAD’ta ve İstanbul Kültür Elçileri Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyorum.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.