İstanbul Palace, Bodrum'da fark yaratıyor...

Tatil dünyasının önemli merkezlerinden Bodrum’da adı ile tatilcilere nostalji yaşatan İstanbul Palace, sessiz ortamı ve doğayla iç içe mimarisiyle unutulmaz bir tatil sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İstanbul Palace, Bodrum'da fark yaratıyor...

İstanbul Palace Hotel, Ege Bölgesi’nin en önemli tatil destinasyonlarından biri olan Bodrum’un Gündoğan koyunda yer alıyor. Hotel, konuklarını keyifli bir tatil atmosferine davet etmenin ötesinde, bir tatili farklı kılabilecek pek çok olanağı da  sunuyor.

Özel iskelesinde sessiz ve sakin bir atmosferde dinlenmek, restoranında Akdeniz mutfağının leziz örneklerinin tadına bakmak veya odada alınabilecek masaj hizmeti, İstanbul Palace'ın misafirlerine sunduğu tatil ve dinlenme ayrıcalıklarından sadece bir kaçı.

İstanbul Palace Hotel; misafirlerinin beklentileri üzerinde hizmet verebilmek üzerine kurulu konseptiyle zengin hizmet çeşitliği sunuyor; açık ve kapalı yüzme havuzu, masaj, sauna, fitness center sağlığına önem veren konuklarını bekliyor. Araç kiralama, restaurant, çamaşırhane hizmetleri, otopark konukları için sunduğu hizmetlerden bazıları.

İstanbul Palace’de konuklar güne kahvaltı büfesi ile başlayabilir veya kahvaltının tadını odalarının mahremiyetinde çıkarabilirler. Alakart ve büfe tarzı restoranda yerel yemekler sunulurken, barda serinletici içecekler servis ediliyor. 40 odalı otelin, deniz manzaralı suit odasında; 1 adet çift kişilik yatak, deniz manzaralı balkon, oturma grubu, 50 m2 kullanım alanı, invertor multi split klima, minibar, Tv , ücretsiz Wi – Fi internet bağlantısı, duş/tuvalet, jakuzi, telefon, elektronik kasa, fön makinası ve kasa bulunuyor.

Bahçe manzaralı suit oda da ise, 1 adet çift kişilik yatak, deniz manzaralı balkon, oturma grubu, 50 m2 kullanım alanı, invertor multi split klima, minibar, Tv, ücretsiz Wi – Fi internet bağlantısı, duş/tuvalet, jakuzi, telefon, elektronik kasa, fön makinası ve kasa bulunuyor. Ayrıca, Istanbul Palace’nin özel plaj alanında şezlonglar ve şemsiyeler yer alıyor.

İstanbul Palace, Milas-Bodrum Havaalanı 31 km uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca otelin yakınlarında halka açık ücretsiz otopark mevcut.  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.