İstanbul Marriott Hotel Asia'dan, özel Anneler Günü paketleri...

İstanbul Marriott Hotel Asia, Anneler Günü’ ne özel hazırladığı seçeneklerle, bu özel günde herkese, annesine layık bir hediye seçebilmiş olmanın mutluluğunu yaşatacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İstanbul Marriott Hotel Asia'dan, özel Anneler Günü paketleri...

Herşeyin en iyisini hakeden annenize unutulmaz bir gün mü yaşatmak istiyorsunuz? 8 Mayıs 2011  Pazar Anneler Günü’ nde annenizle birlikte, 11:00-14:00 saatleri arasında Orange Southern Mediterranean Grill Restaurant’ ta şehrin karmaşasından çok uzakta, zengin açık büfe brunch keyfini çıkarabilirsiniz. (Kişi başı 59 TL)

 

Palestra / Spa' da ise tercih edeceğiniz “Annem ve Ben” paketi ile öncelikli olarak sauna ve buhar odasında rahatlayacak, sonrasında Geleneksel Türk Hamamı Kese ve Köpük Masajı ile muhteşem bir başlangıç yapacaksınız. Sıcacık göbek taşına uzanıp, kesenin ardından da bakımınızı tamamlayacak köpük masajının tadını çıkaracaksınız.

 
Bunu ana masajınız için hazırlık olarak düşünebilirsiniz. Palestra imzalı “Palestra Özel Masajı” nız sona erdiğinde annenizle birlikte suyun ve masajın tedavi edici nimetlerinden yararlanmanın keyfi ile üzerinizden büyük bir yük kalkmış olacak. (Annem ve Ben paketi 360 TL)

 

Ayrıca Mayıs ayı boyunca, Palestra Fitness Spa’ daki tüm masaj terapileri, cilt ve vücut bakımları annelere %20 indirimli.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.