İstanbul, lüks restoran cenneti oluyor...
Londra, Paris, New York, Kopenhag ve Tokyo başta olmak üzere birçok şehirde 30’un üzerinde restoran işleten D&D London, Türkiye’de Borsa, Masa, X Restaurant gibi işletmeleri bulunan Sele İstanbul Restaurant Group ile Trump Towers’ta restoran açıyor.

Restoranın 2013’ün ilk aylarında açılması planlanıyor. D&D London CEO’su Dus Gunewardena İstanbul’un hızlı gelişen bir kent olduğunu belirterek, “Amacımız, dünyanın büyük kentlerinde restoran ve otel projeleri geliştirmek. Projede başarılı olursak ortaklarımızla büyüyen restoranlar ve İstanbul’un başka yerlerinde otel projelerinde birlikte çalışmayı çok isteriz” dedi.
Mehmet Ali Yalçındağ da “Trump Towers projemize uluslararası restoran markası D&D London ve Sele İstanbul Restaurant Group markasını dahil ederek markaların keşiştiği bir proje olma stratejimizi de güçlendiriyoruz. Bu projenin yeme-içme sektörüne farklı bir bakış acısı getireceğini düşünüyoruz” diye konuştu.
Yurtdışında Türk restoranları açmak istediklerini söyleyen Sele İstanbul Restaurant Group CEO’su Rasim Özkanca ise “D&D London da İstanbul’da restoran açmayı düşünüyordu. İstanbul’a geldiler, araştırma yaptılar ve bize projeyi birlikte yapmayı önerdiler. Onların bilgi becerilerini, bizim tecrübelerimizi bir araya koyarak şu anda İstanbul’da olmayan bir restoran modeli gerçekleştireceğiz” dedi.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: